[quote="Laleczka"]Bleh, nie lubię kokosu. Niczego z kokosem nie tknę. Mdli mnie na sam widok.;<[/quote]Mój też tak ma;D nie lubi:) i tata też;D
a ja lubię:)
ale czipsy, to bym zjadła...;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Laleczka"]U mnie w domu to tylko mama ubóstwia kokos. : ) [/quote]
u mnie tylko tata nie lubi właśnie:)
a ja czasem lubię zjeść, chociaż nie za dużo:)
a keczupowych czipsów niieeee;p
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Mam taką straszną ochotę na żelki ;x. Umrę chyba bez nich tu!;<
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Słodycze? Ostatnio staram się ich unikać jak ognia, ale i tak mało kiedy mi to wychodzi, bo B. zawsze mnie nimi zacznie futrować
A cholera od tego jedzenia słodyczy niedługo brzuch mi pęknie a już i tak mnie wysadziło
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Ja tam sobie nie żałuje, jak mam ochotę to jem aż miło. ;DD
Chipsy, batoniki, żelki, ciasteczka, etc. ale mam zamiar trochę przytyć, chociaż ze 3kg, więc muszę jakąś dietę wprowadzić. ;p
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
naj,naj:D
-twixy
-milka w krowie łaty
-snickers
-bounty
może być:)
-mars
-cukierki z galaretka
-krówki
nienawidze:(
-czekoladki z miętowym nadzieniem
-gorzka czekolada
i to na tyle
PS.jadł ktoś "hanute"bo ja nie ale słyszałam że dobra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum