Jaki najbardziej lubicie pić, a jakiego nie znosicie?;>
Lepszy jest wg was 100% sok, czy raczej tzw. 'sok-napój'?;>
Pijecie w ogóle? Czy jakoś nie lubicie soków?;>
Albo, co jest lepsze z soków, Pysio czy Kubuś :>
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Tymbark z zielonych babanow- tylko zmrozony
i Kubuś-z truskawką, lub maliną:).
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Lubię kubusia obowiązkowo z marchewką i jabłkiem;p Nie lubię z malinami, a i truskawkowy jakoś mi nie podchodzi;D
Sok pomarańczowy 100% jest dobry, od czasu do czasu wypiję jabłkowy, chociaż tak bardzo nie przepadam;p
No i w sumie tyle.
Od czasu do czasu wypiję też sok z hiszpańskich mandarynek, czy jakoś tak;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
Pysio . Bardzo lubię ten zielony .
Soki pije na okrągło. Najlepsze te 100 proc oczywiście /. Najbardziej przypadły mi do gustu karotki i sok pomarańczowy, brzoskwiniowym też nie pogardzę, nie przepadam za jabłkowo-miętowym, a grejpfrutowy to już ohyda...
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
jest pyszny <mniam>
[quote="Ananasek"]Tymbark[/quote]
kocham go.. ;] na wakacjach codziennie go piłam, teraz juz troche mniej, ale i tak bardzo lubie...
A wole Kubusia, niby to samo, ale jednak inne xD
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
100% sok tak, ale nie zawsze...
nie lubie tych wszystkich kubusiów pysiów itd...najlepszy jest dla mnie taki orzeżwiajacy napój, np: Tymbark jabłko-mięta, albo grejfutowy
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Oczywiście Kubuś. Strasznie drogie są soki lepiej się opłaca samemu robić. Wpadam wczoraj do sklepu żeby kupić coś do popitki i coole do JD to sok 5.50 za litr a hoop coola 3.80 za 2 L .
Ale zauważ, że hoop cola to chemia straszna;)
A soki zawsze były drogie. No i oczywiście, zależy jeszcze, jaki kupujesz;)
Ostatnio piję wyłącznie soki. Najlepszy oczywiście jabłkowy Tymbark. W ogóle z tych soków o rozsądnej cenie Tymbark rządzi bezapelacyjnie. Za to zdecydowanie odradzam wszystkim picie soków Costy. Ścierwo straszne :/
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[quote="poem sometimes"]Za to zdecydowanie odradzam wszystkim picie soków Costy. Ścierwo straszne :/[/quote]
Popieram całkowicie!
Okropność.
Ja to chyba najczęściej piję kubusia. Właśnie ze względu na marchewkę, którą lubię i myślę, że to jeden z tych lepszych soków.
A ja nie lubie Tymbarka. Za cierpki jest.
Lubie słodziutkie soki typu Witaminki. Najlepiej z truskawką.
I lubie też wieloowocowy sok Gardena. I bananowy z Hortexu.
Pysia i Kubusia pijam rzadko, wole Witaminke własnie, która też jest taka przecierowa, a zdecydowanie smaczniejsza wg mnie.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum