Chipsy uwielbiam..moglabym jesc i jesc tak samo popcorn..ale nie wpier..lam co chwile bo bym gruuubas byla..lubie tez rogaliki 7daysy..batoniki i tyle
pzdr
_________________ ..proStu z mostu tak poproStu...""";d
O czipsy ; D lubię i czasem jadam, ale jakoś nie często, bo mi się zazwyczaj nie chce po nie iść do sklepu. ;x
Lubię też jabłko zjeść, zdrowsze przede wszystkim. : )
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="Viper10"]Księżniczka: ale nie mów, że Cię nie ciągnie czasem do czegoś mniej zdrowego ? :> [/quote]
Ej, Ty mnie czytasz w ogóle? Przecież napisałam, że jem czipsy, ale rzadko. A to znaczy, że jem, c'nie? Inne rzeczy też jem, nieważne, czy są zdrowe, czy nie. Jem, tylko, że rzadko.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Cropcka"]O czipsy ; D lubię i czasem jadam, ale jakoś nie często, bo mi się zazwyczaj nie chce po nie iść do sklepu. ;x
Lubię też jabłko zjeść, zdrowsze przede wszystkim. : )[/quote]
to trzeba zapas sobie zrobić jakie są Twoje ulubione ?
ja lubie chipsy i jakies moz emałe kanapeczki . (nie dawno myslałam że można by stworzyc takie mini hamburgery jak pietka od chleba jako przekąski ale ktos już to napewno wymyslił dawno temu;[[).
_________________ ''Mężczyźni są zazdrośni o tych którzy ich poprzedzili, a kobiety o te, które przyjdą po nich. ''
;;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum