Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 12:33 Ciekawe miejsca, ciekawi ludzie
Jeśli znacie , miejsca, zajęcia, warsztaty , gdzie warto spędzić swój wolny czas to zapraszam do prezentacji. Pozwoli to nam razem stworzyć mapę pozytywnie nakręconych przestrzeni twórczych dla naszego ciała i ducha.
Zaczynam
pierwsze warte miejsce to Otwarta Pracownia Twórcza na ul. Brzeskiej 17 a w Warszawie
Tam artyści robią z ludzmi różne super akcje twórcze. Teraz leci projekt dla gimnazjalistów
Darmowe !!!!!!!!
info na www.opt17a.waw.pl , naprawdę warto pójść i sprawdzić.
Ja przynajmniej idę.
Cześć. xP ")
Łomnica Zdrój-Beskid sądecki-województwo małopolskie
Plusy blisko przejście graniczne(jak nie macie paszportu można przejść przez rzekę )
piękne góry,przy ładnych pogodach widać Tatry
minusy-nie ma :P
[ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 13:10 ]
Malować można wszędzie
_________________ Czekałam...nie przyszłeś
zawierzyłam...dałeś mi zwątpić
kochałam...a straciłam
Płakałam...po tobie
Mi sie podoba w Malborku. Jak wiemy zamek krzyzacki, sympatyczni ludzie, czysto, no i jest ogolnie przyjazna atmosfera a i widoki sa niezle. Zamek naprawde respectyczny...
_________________ Jak to dobrze, że mamy moderatorów
AAaaa.... byłam byłam :P Mam nawet Certyfikat Pobytu w Malborku :P
Faktycznie ciekawie, polecam takze kaszuby, piekne okolice i mozna wiele zobaczyć. Np.Skanseny, mozna wejsc do kazdego pomiezczenia dotknąć,wszystkiego, isc do szkoly i nawet zobaczyc stare dzienniki uczniowskie,poczytać itd :-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Polecam tez Kłodzko, i stere podziemia, oraz zamek,Starowke w Warszawie :P LOL,
I Łódzkie knajpy :P
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sob 29 Wrz, 2007 14:26, w całości zmieniany 1 raz
A z miejsc za granica, byl ktos w Wiedniu??
Przepiekne miasto, mili ludzie ( chociaz na mnie z moim niemieckim niektorzy patrzyli jak na wariata ) :P
Ale wtedy z pomoca przychodzil angielski
_________________ Jak to dobrze, że mamy moderatorów
Byłam w Wiedniu.Jest cudownie! A w dodatku tam sa tylko prestiżowe dzielnice :P
I katedra ciekawa.
Co do ludzi nie do końca się zgadzam.Są prawdziwe hamy(wie kto zna dobrze niem)Ale są też ludzie przyjaźnie nastawini
[ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 17:32 ]
Ananasek napisał/a:
Faktycznie ciekawie, polecam takze kaszuby, piekne okolice i mozna wiele zobaczyć. Np.Skanseny, mozna wejsc do kazdego pomiezczenia dotknąć,wszystkiego, isc do szkoly i nawet zobaczyc stare dzienniki uczniowskie,poczytać itd :-)
Powinniście zobaczyć Łomnice Zdrój!
Mieszkam i mam uczucie że mieszkam w raju!
_________________ Czekałam...nie przyszłeś
zawierzyłam...dałeś mi zwątpić
kochałam...a straciłam
Płakałam...po tobie
Duża baza fajnych miejsc, które można odwiedzić np.w weekend albo razem z wycieczka szkolną (żeby wreszcie nie było nudno!) na stronce [color=red]LINK[/color]
fajne zdjęcia, można głosować na swoje ulubione miejsca i spotkać znajomych ")
[color=red]Reklama? Reklama? ama ama, pranie mózgu już od rana/Goyahkla/Nie reklamujemy żadnych stron. Never![/color]
Ja z polski to polecam Gdańsk cudowne imprezy altem na plazy
A a poza granicami to Los Angeles w Californi :P Super miasto choć ma kilka wad duzo sławnych ludzi chodzi Fajnie jest spotkać Avril Lavigne w Centrum Handlowym
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="~biała~"]Sztokholm[/quote]
No zaj***ste miejsce, szczegilnie gdy wjezdzasz na obwodnice wieczorem, patrzysz w górę i widzisz całe miasto, budynki, wszystko cudnie oswietlone.
Sztokholm jest ogromny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum