_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ciekawie, nie powiem.
[b]BonuSS,[/b] jak długo grasz?
Ja osobiście teraz ćwicze nad takim graniem, jednak jeszcze nie umiem zasuwać tak palcami i narazie umiem zagrać tylko 'Sto lat' i 'Wlazł kotek na płotek
Ale akordami umiem więcej
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Szczerze ?? NIe wiem czym oni siepodniecają. Urywasz kazdy dźwięk. MOże nie jestem profesjonalistą, ale mam brata - gitarzyste i coś o tym wiem. Jesli mam byś szczera, to nawet ćwiczeń mojego brata przyjemniej słuchać.
A pozatym nigdy nie umiesciłabym na internecie czegoś, co jest naprawdę dobre. To tak, jakbym ja umieściła na internecie filmik, na którym byłby pokazany ktrok podstawowy do samby (trzy kroki) i to na dodatek żle zatańczone technicznie...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
mazzy na kogoś kto gra ponad rok i jest samoukiem chyba mam się czym pochwalić.... po za tym filmiki nie są do chwalenia a pokazania kilku osobom zainteresowanym. Pomysł puszczenia ich na Forum padł od kogoś innego:)
btw. pisałem wcześniej że urywam dźwięki więc mnie nie oświeciłaś.
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
[b]BonuSS[/b], No nie obrażaj się. PO prostu mówię co mysle. I nie mówię, ze ty to zamiesciłes, żeby sie chwalić, ale ogólnie, jak pokazuje komóś swoje umiejętności, to chce wypaść jak najlepiej (chyba, ze ty masz inaczej).
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie obrażam Sie;P filmik zamieściłem dla kogoś! i tyle a to że potem pokazałem to jeszcze komuś a ten ktoś powiedział żebym dał na forum to dałem.
nie zależy mi na chwaleniu się bo i tak mam to w dupie kto Co o mnie powie, chociaż nie;) jak ktoś mówi że fajnie gram to jakoś mnie to mobilizuje żeby grać dalej a jak ktoś mnie krytykuje to mam go gdzieś, bo nikt nie jest idealny i mistrzem od razu:)
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
[b]BonuSS[/b], Szczerze, to masz złe podejście. Jesli ktoś mówi, ze gram fajnie, to jest fajny. A jesli ktoś mi powie co robie źle, to robie za dziecko w przedszkolu i sioę obrażam, bo się nie zna i jest Beee. Właśnie po tym widać, ze jesteś samoukiem. Bo jeslie ktos by się uczył, to nie dałby rady. Nauczyciel krytykuje, nie tylko pochwala i dlatego byś się na niego obraził.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
dlatego ogólnie mam olewkę w szkole bo ucze sie tego czego chce, wszelkie pier**lenie nauczycieli ze jest źle, że stać mnie na wiecej pogarsza sprawę do tego ze mam minimum na co mnie stać. a gdy nauczyciel powie ze coś umiem to robie jeszcze więcej. Tu nie chodzi o to ze jestem samoukiem tylko o to ze ku***sko nie lubię krytyki.
[quote="BonuSS"]Tu nie chodzi o to ze jestem samoukiem tylko o to ze ku***sko nie lubię krytyki.[/quote]
A kto ją lubi ?
Jak dalam do przeczytania swoja książke kumplowi, to mnie po prostru zjebal, ze za duzo czegos tam, za malo tego itd ... ale takie slowa mobilizuja, do poprawienia sie, jesli krytyka jest konstruktywna, to jest w porzadku.
Mazzy, Twoja nie byla ; )
Ale nie wnikam.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum