Bardzo lubię robić zdjęcia ale preferuje fotografię ludzi... niestety niewiele moich zdjęć nadaje się do publikacji.
Myślę że Ananasek będzie wiedział gdzie fotka została zrobiona bo to nasza okolica :>
_________________ AK
Ostatnio zmieniony przez Tommy Czw 02 Sie, 2007 00:55, w całości zmieniany 1 raz
Lubie robic zdjecia, ale nie posiadam dobrego aparatu i talentu, ale kilka mogę wrzucić, rzecz jasna niektóre zbyt podrasowane w photofiltre.
Co do zdjec Piany to fajne są 2 i 3 od końca.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Myślę że Ananasek będzie wiedział gdzie fotka została zrobiona bo to nasza okolica
Jasne, ze wiem
Piana, ładne zdjecia
Dark_Lady, z twoich bardzo podoba mi sie ostatnie
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Hmm... jak chcesz zobaczyć w pełni to ściągnij na kompa... i otwórz w jakimś programie do przeglądania zdjęć, widać dobrze, chociaż fotki i tak straciły na jakości, ze względu na pozbycie sięzbyt dużej wagi
i tak btw Tommy ja jestem dziewczyna a nie chłopak :P
Hmm... jak chcesz zobaczyć w pełni to ściągnij na kompa... i otwórz w jakimś programie do przeglądania zdjęć, widać dobrze, chociaż fotki i tak straciły na jakości, ze względu na pozbycie sięzbyt dużej wagi
Trzeba było zrobić ładne miniaturki imageshack.us robi je sam i nie trzeba odchudzać fotek.
Renfri napisał/a:
i tak btw Tommy ja jestem dziewczyna a nie chłopak :P
Sorry ale jak nie zauważyłem literki A na końcu ksywki i stałaś się facetem.
Lubię fotografować, ale nie jakieś budynki czy ogólnie budowle. Bardziej interesują mnie ludzie. Aczkolwiek nie jestem w tym dobra, bo do tego trzeba mieć dobry aparat, którym ja nie dysponuję i na pewno nie będę dysponować przez dłuuugi czas.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
A z tym się nie zgodzę. Nawet najgorszym aparatem człowiek z talentem zrobi cudowne zdjęcia...
Może i masz rację.
Ja nie jestem w tym dobra i jakoś mi na tym nie zależy. Robię zdjecia, jak umiem;)To mi wystarczy:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum