Kiepsko Lopez. Ćwicz, a będzie lepiej. Czytaj dużo tutoriali i rób to, co w nich piszą. Z czasem pojmiesz dlaczego to jest stosowane tu, a tego nie wolno stosować tam. Ja na grafice trochę się znam. Ale moje umiejętności są skierowane raczej do filmu i edycji zdjęć, niż tworzenia od zera statycznego obrazu.
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
Co do tych grafik... nie wiem, nie znam się, bo ja tylko (jak na razie) robie w dziale 'tapety' więc moje dzieła są 'proste, nieskomplikowane' :P Ale tak na oko to mi się wydaje że jeszcze długa droga przed Tobą... ale nie poddawaj się.
trening czyni mistrza.
pozdrawiam i życzę powodzenia.
_________________ " To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. "
Jak wskazuje nazwa mojego usera jestem webdesigner, czyli projektuje strony www.
Siedzę w tym już okolo 6 lat, aktualnie pracuje sobie w agencji interaktywnej jako projektant i koder. Projektów mam baaaardzo dużo nawet nie jestem w stanie wszystkiego wypisać tutaj.
Niektóre moje prace znajdziecie na moim profilu DA, np:
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum