Wow. Czego ja się dowiaduję - Kukła na gitarze. No normalnie szok. A o szkołach muzycznych słysze na każdym kroku od mojej przyjaciółki i troche jej zazdroszce takeigo muzycznego środowiska.
Cóz. Chciałam grac na gitarze, ale mój słomiany zapał.. Brat uczył, chciało mi sięprzez pierwszy mieisąc. Potem już totalna tragedia. Ale kocham brzmienie gitary, fortepianu, fletu (ale poprzecznego) i skrzypiec.
Oglnie bardzo lubię muzykę akustyczną, instumentalna. Kocham wszystkie płyty Unplugged.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[b]Mazzy[/b], heh a czemu szok ? ; ) nie wiem może to tak się kojarzy z mojego wyglądu, ale to zdjęcie jest sprzed dwóch lat to wiesz. mnie to nie dziwi ; D ja gitary kupować nie muszę bo w domu już mam.
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Taki temat już był, ale nie chce mi się szukać ; p
No, ale gitarę mam. Od 1 klasy gimnazjum. Chodziłam nawet dwa lata do ogniska muzycznego, ale chodziłam po to, żeby starsi się ode mnie odczepili. Nic nie robiłam, czasem pograłam 10 minut ; )
Nic na siłę, moje drogie ; ) Poza tym, klasyk nie jest taki fajny, jak dla mnie ; p
Nie lubię żadnego instrumentu.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum