[quote="Mazzy"]ak, ale zabrzmiało to tak, jakbyś pisała młodziżówkę tylko dlatego, ze jest łatwo ją napisać.[/quote]
może.;p
Ale nie o to mi chodziło;p
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Młodzieżówki nie jest łatwo napisać. Bo, ok, to tak naprawdę jest gówno, a nie książka. Trzeba to gówno odpowiednio napisać + mieć taki pomysł, który jednocześnie nie wzbudzi w nas odruchu wymiotnego i nie nasunie nam myśli, że to już było w pięćdziesięciu tysiącach innych książek, które się przeczytało. Im oryginalniejsze pisanie i pomysł, tym więcej będzie sprzedanych egzemplarzy - mam tu na myśli na przykład tą idiotyczną serię o trójce dzieci, które uciekały przed Olafem. Dno totalne, ujowy język, mam wrażenie, że pisał to jakiś chory psychicznie człowiek z rozdwojeniem jaźni, piszący dla ludzi upośledzonych, a jednak książki zdobyły popularność i dużo dzieciaków je uwielbia.
Także gówno gównem, ale trzeba wiedzieć, jak je zrobić.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]mam tu na myśli na przykład tą idiotyczną serię o trójce dzieci, które uciekały przed Olafem. Dno totalne, ujowy język, mam wrażenie, że pisał to jakiś chory psychicznie człowiek z rozdwojeniem jaźni, piszący dla ludzi upośledzonych, a jednak książki zdobyły popularność i dużo dzieciaków je uwielbia. [/quote]
mocne.
[quote="Księżniczka"]Także gówno gównem, ale trzeba wiedzieć, jak je zrobić.[/quote]
Dokładnie:)
W takim razie ja zrobię największe, najbardziej śmierdzące gówno:)
Ale dobra, jak to mówiłaś oryginalność.
Może coś tam oryginalnego będzie, ale najpierw to gówno trza zacząć..;p
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Ostatnio pomagałam takiemu jednemu kolesiowi napisać książke hehe tzn poradziłam mu co by najlepiej dodać co odrzucic i takie tam małe poprawki hehe ale sie przy tym ubawiłam
A ja piszę opowiadania, piosenki, czasem wiersze.
Za książkę raz się wzięłam i mi się znudziło;) Dlatego przerzuciłam się na krótsze formy, co, nie powiem, nieźle mi idzie;) Powiem Wam, że miło się człowiekowi robi, kiedy daje komuś do przeczytania swoje opowiadanie i ten ktoś się na nim popłacze... Tu pokazuje, że umie sie wzbudzić emocje...
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum