A ja kocham konie. Kocham ich smród. Kocham ich zapach po jeździe z deszczu, takie przyjemne ciepło i ta para... ich wdzięk z jakim się poruszają i ich tak odmienne charaktery i wygląd. To jest w koniach niesamowite. Mam szczęście pracowaC w niedużej stadninie (10 koni) i kocham to robiC. Lubię przebywaC z końmi, niekoniecznie tylko na nich jeździC. Po prostu byC wśród nich i obserwowaC ich zachowania. To jest niewypowiedziana radośC.
_________________ A ja leżę i leżę i leżę, i nikomu nie ufam, i nikomu nie wierzę...
Ja kocham konie, chociaż jeżdżę tylko okazyjnie... np. na jakichś wycieczkach, więc na prawdę bardzo rzadko... Tak jak Leyah chciałabym pracować w jakiejś małej stadninie, na podstawie, ja pomagam, a w zamian za to jeżdżę.. tylko że mam tylko 12 lat... A nikt takiego małolata nie przyjmie... ;(
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Ja uwielbiam konie !!!! moim zdaniem jest to czuła i wrazliwa istota , która moze byc twoim najlepszym przyjacielem!!!! Dopiero sie ucze jeździc konno i juz mam swojego ukochanego konia. Karnak to mój koń kochany niestety widze się z nim raz na tydzien :( :'( ,ale dobre i to
ja jestem w tak komfortowej sytułacji że jestem weteryniosz i mój dziadek ma stajnie jeżdze łooo... :d ze 8 lat tak lepiej już spadzłem tyle razy że nie zlicze... a to wszytko dlatego że ujeżdzałem ogiera takiego wrednego ;p hakera... :P Ale kobyły są 100 razy spokojniejsze
wiecie co wam powiem konie to cudowne zwierzaki i nie smierdza jak sa zadbane i przede wszystkim sa najlepsze na swiecie !!!!! I taka prośba jak ktoś nie ma pojęcia o koniach to lepiej niech sie nie wypowiada!!!! :/
Lubie koniec, chociż nie jeżdze.
W sumie to jeździłam może z 10 razy w życiu.
Ale podoba mi się to, całkiem fajne hobby
No i szybko spala się kalorie podczas takiej jazdy :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Uwielbiam jeździć konno.
Teraz miałam małą przerwę w nauce jazdy, ale na wiosnę z powrotem się zapisuję ;>.
Próbowałam już wielu różnych sportów itd.
Nic mnie tak nie uszczęśliwia jak jazda na koniu .
_________________ [b]Your minds in disturbia.
It's like the darkness is the light.
Am I scarin' you tonight.
Ain't used to what you like.
[color=darkslateblue]Disturbia, disturbia[/color]...[/b]
Nie jeździłam nigdy i nie zamierzam w najbliższej przyszłości.
Konie są ładne, miłe, ale do popatrzenia, ja się ich boję...zwłaszcza po tym jak jeden zrzucił koleżankę i od roku dochodzi do siebie...
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie wiem, czy kiedykolwiek siedziałam na koniu;D Jeśli siedziałam, to tego nie pamiętam, bo musiałam być bardzo mała;)
Nie kręci mnie jazda konna. Nie lubię koni, nie podobają mi się i w ogóle mnie to nie kręci.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum