Bardzo lubię ten sport Koszykówka to jest to ! Moje marzenie to założyć drużynę z pobliskich okolic oczywiście młodzież może kiedyś z moimi znajomymi uda mi się zrealizować to marzenie;) A wy co myślicie o tym sporcie?
_________________ >>Zawsze gdy kochamy, pragniemy być lepsi niż jesteśmy<
Nic lepszego od koszykówki, jak dla mnie nie ma. ;]
Kocham oglądać te mecze NBA w TV, ajttt. ;]
Ale ta koszykówka schematowa, taka nudnaa, żeee jejuuu. ;]
Widzę Karaska, że masz 12 lat, więc pewnie chciała byś zacząć grać w klubie, jeżeli go macie w mieście, ale przygotuj się, że zabije Cię tam nuda, tyle tych ustawień, zagrywek itd... Wiem co pisze, przetestowałem to na Sobie. ;]
A streetball, to jest to, żywioooł.
[quote="Karaska15"]Moje marzenie to założyć drużynę z pobliskich okolic[/quote]
To nie macie drużyny? Czy może macie i chcecie założyć drużynę streetballowców ;] ?
_________________ Radość jest komedią a smutkiem jest tragedia,
realia są teatrem w którym tworzy się opera.
Nie licząc na suflera chcę odegrać swoją rolę,
pokonując stale stres jak Zambrotta na obronie.
Bethowen w sercach nadal odgrywa tu symfonie,
z niewiarygodną inspiracją podbijając widownię.
Ostatnio zmieniony przez Patrykk! Nie 09 Gru, 2007 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Hm.
Lubię koszykówkę na w-fie [;. W czasie gry się trochę zapominam i.. różnie się to kończy :P
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Hmmm....Uwielbiam grać w kosza i mam do tego predyspozycje.Bo jestem wysoka.Chciałabym jeździć na jakieś zawody a w przyszłosci założe własny zespół koszykarski.
Na razie gram z przyjaciólmi i chłopakiem przede wszysrkim (bo ona kocha ten sport)! :-)
_________________ Bo zawsze wierzę,że może być lepiej.
I zawsze wiem kiedy mam dość...
uwielbiam oglądać męską koszykówkę :P w tamtym roku były w mojej szkole zawody. takie ciacha latały że hej
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
koszykówka na w-fie i owszem, ale nie cały czas...szczególnie kiedy u nas w szkole rozgrzewka trwa 35 minut i na gre zostaje 10...nawet sie człowiek zmęczyć nie zdąży...
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum