Uwielbiam muzykę...Nawet piszę własne teksty, ale niestety nie mam muzyki do nich...jeżeli ktoś umie grac na gitarze, albo na keyboardzie to może poukładał by melodie do moich tekstów i wyszły by jakieś fajne piosenki...w każdym razie, czekam na wiadomości. Pozdrówka
[quote="Kate :*"]Ja nie umiem grać na niczym ani pisać tekstów, nawet nut nie umiem czytać ani pisać, ale kocham muzykę, tańczyć, śpiewać i w ogóle ją lubię ;-) :&[/quote]
Ja troszkę umiem, coś fajnego wymyslić. ^^
Ale gorzej z grą na gitarze.
Bo dopiero zaczęłam się uczyć xD
[quote="susan"]jeżeli ktoś umie grac na gitarze, albo na keyboardzie to może poukładał by melodie do moich tekstów i wyszły by jakieś fajne piosenki[/quote]
ja gram na gitarze :P
chętnie pomogę
_________________ Nie zawsze możesz dostać to, czego chcesz. Ale jak się okazuje, jeśli się czasem starasz, to dostajesz to, czego potrzebujesz.
Ostatnio zmieniony przez dycha Czw 22 Maj, 2008 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Muzyka... To już nie hobby... Dla mnie to pasja;) Piszę, piszę teksty, śpiewam, gram na klawiszach od czterech ponad lat, a w tym roku zaczęłam grać na gitarze.
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum