Nie wiem czy bylo, czy nie, wiem , ze jest cos o zwoerzetach, ale nie konkretnie o naszych : )
Przedstawcie Waszych pupili, napiszcie cos o nich , rozkreci sie moze temat, chociaz na troche : )
Azir sie przybląkal do mnie, i nie pozwolilam mu odejsc juz pi ze mną, lazi za mną, wlazi mi do lazienki i asystuje przy prostowaniu wlosow(czytaj gryzie kabel) wszystko zemną, Luna za to jest strasznie dzika.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ja mam kota. U Mojiego;p
Więc to jest generalnie jego kot;D
Jest stara, bo ma już ponad 10 lat, czarna i zawsze przychodzi do mnie, gdy mam ją nakarmić;D
Straszny pieszczoch, no, ale już sobie nie wyobrażam domu Mojiego bez tego kota;D
a ja w domu ze zwierząt, to mam tylko kota Elżbietę, która stoi/siedzi na monitorze;p
i się nie rusza
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja mam psa, a raczej suczkę.
Mała taka, bo dopiero 8 tyg jej idzie, ale kochany pies.
Gryzie wszystko i wszystkich, czyli niezła zabawa z nią jest.
Wabi się Lola i to jest biszkoptowy Labrador.
Wcześniej też miałam Labradora, ale mi go inne psy zagryzły jak raz pobiegł za nimi.
Do tego mam jeszcze kota, który wabi się Miguś i jest rudy, jak i ja.;DD
A fotki wrzucę jutro, bo obecnie nie ma na stanie.;D
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="BonuSS"]"Azir" warek night elf pierwszy 60lvl na Tb[/quote]
ze ku*wa , ze co i jak ?
foch> ???? / mqa byc? / :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum