Czy są może na forum ludziki z podobnymi zainteresowaniami jak ja, czyli paintball. Znakomita gra pozwalająca na oderwanie się od rzeczywistości, ucząca zgrania, która pokazuje, że samemu nic nie zwojujesz.
Miałam okazję grać raz na obozie: wesołe doświadczenie. Niestety jakoś w Krakowie nie udało mi się zgrać ze znajomymi, chociaż propozycja, żeby wypożyczyć sprzęt padła..
Ale w sumie jak sobie przypominam siniaka, który trzymał mi sie na udzie 3 tygodnie to odechciewa się zabawy :P
Dla nie zorientowanych ASG (z ang. Air Soft Gun) to repliki broni palnej w skali 1:1 strzelających najczęściej plastikowymi lub ceramicznymi kulkami 6 mm (BB) o wadze 0,11 do 0,43 gramów (najczęściej 0,12 do 0,33 g); rzadko 8 mm. Istnieją też kulki metalowe jednak są rzadko używane ze względu na ich dużą masę. Repliki te wykorzystywane są podczas rozgrywek airsoftowych.
ASG podoba mi się tylko i wyłącznie w przypadku grup rekonstrukcyjnych i tylko tyle
Zorganizowaliśmy sobie kiedyś u mnie w lesie;). Ogólnie kilka razy sie grało. Lubię strzelić sobie w kogoś, ale nie lubię jak ja dostane, bo zaraz mam okropne siniaki, to ubranie ochronne nic nie chroni, ewentualnie przed farbą;). I fakt zabawa uczy współpracy;).
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum