Strzelał ktoś z Was kiedys z pistoletu? ja osobiscie nie chociaz bardzo bym chcial :p ale chodzilem kiedys na strzelnice i strzelalem z wiatrówki... spodobało mi sie i kilka miesięcy temu kupiłem sobie własny pistolet wiatrówke - Wlather CP99 Compact zakochałem sie w tej broni od pierwszego wejrzenia :p strzelam kiedy tylko moge, a jak nie moge to źle sie czuje :p
Strzelałem raz na strzelnicy z instruktorem. Podobno jestem niezły, chciał mnie wziąć nawet na jakieś zawody ( pierwszy i jedyny pobyt na strzelnicy i już taki propozycje :/ ) , ale odmówiłem.
Jak nie mam co robic to biorę z bratem śrutówkę i robimy zawody. Ja strzelanie uważam za dobry sposób na odstresowanie. Co prawda słabo mi idzie, ale może kiedyś..
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Jestem szczęśliwym posiadaczek czeskiej repliki kałasznikowa 47.
Niestety mam trwale uszkodzony zamek tak że bron nie strzela automatycznie oraz nie wyrzuca naboju po strzale. Było to wymagane aby legalnie ją posiadać w polsce.
_________________ AK
Ostatnio zmieniony przez Tommy Wto 14 Sie, 2007 02:10, w całości zmieniany 2 razy
Setritus, ja kiedys bylam na konkursie strzeleckim ale calkowicie amatorsko xD dostalismy takie dlugie gany i strzelalismy do tarczy i wiecie co bylo najlepsze??
na 10 strzalow 3 oddalam w 10 a reszte w 8,9 i 7 xD
wrodziny talent... D
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum