głupio sie z tem czuje ale takie są realia... wogole nie umiem sie ruszać do muzyki... wszyscy na imprezach tańczą, skaczą latają a ja mam wrażenie ze ruszam sie jak głupek na kurs tańca nie chce mi sie z kolei chodzic bo nie mam czasu na takie rzeczy :/ nie macie czasem tak na imprezach ze nie wiecie co ze sobą zrobic?
byłem na wycieczce klasowej kiedys i byla dyskoteka no to wszyscy sie na**bali i poszli, jeden typ (nie jakiś lamus, zaj***sty ziomal) pnie pił nic... potem jak nas jużnauczyciele złapali to wszyscy mieli prze***ane a on powiedział właśnie że on zeby sie dobrze bawić nie potrzebuje alkoholu. nauczycielki to urzekło i potem na specjalnej wywiadówce dla rodziców dzieci "pijących" nauczycielki pochwaliły typa brech był :p
Ja potrafie tanczyc, bo w sumie to nie jest jakis problem. Wchodzisz na parkiet i tanczysz tak, by Tobie odpowiadalo i po prostu pierniczysz ludzi, ktorzy na Ciebie patrzą. I naprawdę, nie trzeba do tego alkoholu _-_
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
ja tam ide na parkiet, ruszam rekami, tylkiem,czym popadnie ,i wszystko gra, tancze w rytmu muzyki ,ktora zawsze czuje.nie zwracam uwagi na ludzi, z reszta jest ich na dyskotece tak wiele, ze nie idzie sie połapać kto jak tania.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Chyba, że tańczysz tak świetnie/tak śmiesznie, ze ludzie po prostu Cię obserwują:D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
gdy na jakiejś imprezie jest mało ludzi na parkiecie to nie tańczę bo mnie to krępuje.. no ale potem (jak sie wszystko rozkręci) już mnie nic nie obchodzi co kto powie i tańczę jak reszta.. a co do alkoholu, akurat jeśli chodzi o taniec jak chłopcy są narąbani to tańczą...żałośnie-więc nie polecam tego sposobu, może to dodaje odwagi ale efekty są głupie, przynajmniej dla mnie i pijane laski wcale nie wyglądają lepiej mimo iż siebie na szczęście samej nie obserwuje jak wtedy tańczę :p
Niedługo idę na weselę, nie wiem jak dam tam radę i to na szpilkach
E.... na weslichach to tylko pierwsze wejscie w butach na obcasach sie liczy, pozniej mozesz zmienic na jakies wygodniejsze buciki.Ja zawsze tak robie:) ide w szpilach 8 - 10 cm , a pozniej zmieniam na mały obcasik
A jesli chodzi o tance, to nigdzie sie nie wybawisz lepiej niz na weselu przy disco polo
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum