Ja rysuję, piszę liściki z 2 przyjaciółkami, ale takim naszym jakby kodem, że jak ktoś nas przyłapie na pisaniu to nas nie rozczyta xD Ewentualnie leżę na ławce.
[quote="kukiełka."]Ja zawsze, na każdej lekcji piszę liściki.;D [/quote]
Boszeee, ja liściki pisałam nagminnie w gimnazjum;o
Cały czas, nie było lekcji, żebym nie napisała paru karteczek;D
I nieważne, że osoba, do której pisała, zazwyczaj siedziała koło mnie;)
To były totalne pierdoły, więc było kupę śmiechu:)
A potem niektóre karteczki sobie zostawiałam i po czasie, jak się je czytało, to pękało się ze śmiechu:)
A na nudnych lekcjach co robię? Rozmawiam z Mojim, albo gram w statki z Wałkoniem:)
Ewentualnie drzemię, lub piszę smsy:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
na nudnych lekcjach to najczęściej śpię. Zdarza się, że wymieniam z kimś smsy bądź też po prostu gapię się na nauczyciela a myślami odpływam gdzieś daleko..., ewentualnie jeśli mam coś już opanowane to jadę do przodu z materiałem i rozwiązuje inne zadania
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum