Z tego co pamiętam, to:
- słuchać mp3
- grać w piłkarzyki lub karty(to jest dość ryzykowne)
- odrobić zadanie domowe
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Hoh, jak to dawno było. Ale najczęściej 'rozmawiałam' z koleżanką w specjalnym zeszycie. Czasem sms'owałam, nawet z kumplem z ławki na drugim końcu sali
_________________ Wzrok mój nienasycony, pochłaniam Cię, połykam.
I zbliżam się do Ciebie, swym ciałem Cię dotykam...
Wyciągam palmtopa i robię wstępny projekt tego, co chcę zrobić później w domu.
_________________ [center][b]Chcę wykorzystać życie - zanim ono wykorzysta mnie[/b]
-Nie ma wyjątków od reguł, są tylko wyjątkowe durne reguły.
-Jeśli ciągle się nie da to weź większy młotek.[/center]
Mnie się wiele rzeczy zdarzyło robić na lekcji;D
Kiedyś parę razy usnęłam.
Często grałam w piłkarzyki, w sudoku, w karty też się zdarzyło;)
Pisałam liściki na kartkach lub, w przeszłości, w specjalnym zeszycie z przyjaciółką.
Na komórce też się grało. Albo czytało się książkę lub e-booka.
No, a smsy, to normalne;) Często pisałam smsy do osoby, która siedziała obok, albo za mną;) No i z kumplami ze starszych klas zwykle na polskim;D
Mp3 słucham na sprawdzianach i na lekcjach niemieckiego w pierwszej ławce.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Spać, robić zadanie domowe, grać w coś, pisać wyrwane z kontekstu zdania, słowa nauczycieli (niezły ubaw potem z tego^^), pisać karteczki, jeść, słuchać mp3. Mnóstw rzeczy można robić.
_________________ I walk a mile with a smile
I don't know
I don't care where I am
But I know it's alright.
[quote="TenebrosuS"]Słuchać? Może czegoś się nauczysz...[/quote]
Jak lekcja jest nudna i nauczyciel gada bez sensu, lub nic nie gada, to czego mam sę nauczyć?
I don't know
I don't care where I am
But I know it's alright.
[quote="yeah_bunny"][quote="TenebrosuS"]Słuchać? Może czegoś się nauczysz...[/quote]
Jak lekcja jest nudna i nauczyciel gada bez sensu, lub nic nie gada, to czego mam sę nauczyć?[/quote]Jak nauczyciel gada bez sensu to możesz wziąć książkę i sama zacząć czytać, nie zaszkodzi Ci na pewno.
[quote="TenebrosuS"][quote="yeah_bunny"][quote="TenebrosuS"]Słuchać? Może czegoś się nauczysz...[/quote]
Jak lekcja jest nudna i nauczyciel gada bez sensu, lub nic nie gada, to czego mam sę nauczyć?[/quote]Jak nauczyciel gada bez sensu to możesz wziąć książkę i sama zacząć czytać, nie zaszkodzi Ci na pewno.[/quote]
A co mam czytac? Religię lub plastykę, do której nie mamy książek? Z resztą nie mam zamiaru czytać o o czymś, co mnie nie interesuje. Albo co już wiem.
I don't know
I don't care where I am
But I know it's alright.
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum