Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 11:04 Jak dalibyście na imię swojemu dziecku?
Myśleliście kiedyś jakie imię będzie nosić wasze dziecko? Jak byście je nazwali? Ustanowilibyście że facet wybiera dla chłopca a kobieta dla dziewczynki czy wspólnie? I wreszcie.. czy uważacie że dobrze jest jak syn ma imię po ojcu?
Ja bym chłopakowi dała na imię Łukasz a dziewczynie Weronika.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
Myślę, że dziewcznka może nosić imię po matce. A z chłopcem coś by się wymyśliło
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
zadnych wymyślnuch imion!! Nicole,Aurelia,Anastazja,Oliwia,Olimpia,... bzdury ble fuj!
Nie ma to jak polskie dobre imie... Zosia,Marysia,Marcin(uwielniam to imie)Michał czy Jakub.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
moja miłość pierwsza miała tak na imie, i facet z ktorym sie pierwszy raz całowałam
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum