no i jeszcze coś w stylu tego co powiedział Ananas .;p
"Elo, elo 3 2 0" Czy to nie jest beznadziejne?
no i właśnie "elo" , "siema" "nara" . Ja zamiast "nara" wolę mówić "narazie".
Brr, straszne jest też pisanie czegoś w stylu "AguŚ".
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
a ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na słowo 'masakra', które to bardzo często jest wypowiadane przez ludzi i przeze mnie, co mnie zaczyna wkurzać i zaczynam z tym walczyć.
bo to świadczy o tym, że nie ma się nic do powiedzenia;x
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]a ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na słowo 'masakra', które to bardzo często jest wypowiadane przez ludzi i przeze mnie, co mnie zaczyna wkurzać i zaczynam z tym walczyć.
bo to świadczy o tym, że nie ma się nic do powiedzenia;x[/quote]
To tak jak z przeklinaniem. Wiele osób podczas rozmowy, gdy już nie ma nic do powiedzenia mówi: "kur.wa" czy "ch**".
Mnie strasznie drażni, gdy ludzie mówią coś w sylu: "czaisz?", "badziewie". Więdną mi przy tym uszy, szczególnie gdy to mówi dorosła osoba.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="Laleczka"]"czaisz?"[/quote]
ja mówię taką wiązankę 'kumiesz, jarzysz, czaisz, kminisz?';p Ale tylko do jednego kumpla, który jest flegmatykiem i z natury wolno reaguje i zazwyczaj tylko wtedy, gdy ma minę 'o co chodzi?';p
Także nieczęsto:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
powiedziała ; ) [/quote]
właśnie się zastanawiałam czy napisać `powiedział` czy może `powiedziała`.
Ale doszłam do wniosku, że `powiedział` to jako że Ananas jest w rodzaju męskim:D
hm, jeszcze "narazicho":D
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
ostatnio nie cierpię wręcz przekleństw a to dlatego, że w miejscu zamieszkania mojego chłopaka faceci nadużywają słów wulgarnych a potem ja przyjeźdzam do domu i też zaczynam kląć
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Ja strasznie nie lubię gdy ktoś na pytanie "co?" odpowiada "jajo", "jajeczko" czy "sarajewo". Niesamowicie mnie to wku.rwia, bo nie dość, że nie usłyszałam czegoś za pierwszym razem to na dodatek muszę kogoś prosić po sto razy, zeby laskawie mi powtórzył. Poza tym "twoja stara, twoj stary" juz dawno wyszły z mody. O ile w ogóle były;p.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="Ashlee15"]"koffam","roshoffy""niom","nio"[/quote]
i jeszcze 'cio' - jak do małego dziecka. Wkurza mnie to.
I słowo 'zobaczymy'. Nie znoszę go.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum