po tekście nauczycielki od polaka do mnie "Mężczyźni dojrzewają do 12 roku życia, potem już tylko rosną" powiedziałem jej na poczekaniu że kobiety rosną do 12 roku życia, potem już tylko tyją. wszystko byłoby spoko gdyby ta babka nie była gruba jak świnia :shock: moze nie jest to najgłupsza rzecz w moim zyciu, nic teraz nie mogłem sobie przypomnieć innego, tak czy owak było to głupie bo potem postawiła mi 3 na koniec 3 klasy w gim :shock:
dziewczyny bez obrazy
Ostatnio zmieniony przez Setritus Pon 06 Sie, 2007 01:02, w całości zmieniany 1 raz
Setritus, dobre hehe
Nie potrafie tak na zawolanie wymyslec Ale pamiętam, jak kilka lat temu z kumpelą pojechałyśmy rowerami za miasto, jechałyśmy chodnikiem ja sie zagadałam z kumpelą, która jechała obok mnie i wjechałam jakiejs starszej babce rowerem miedzy nogi hehe preprosiłam, a ta sie wydarła i mówi:
-Ta młodzież to teraz niewychowana, nie dość że chleje to później po pijaku wjeżdża na ludzi rowerem!
No ładnie mi sie oberwało od tego muchera
Siedzieliśmy w parku, kiedy przechodził obok nas molos, bez kagańca i bez pana. Zacząłem droczyć się z tym psem, prowokować go, a niezła bestia z niego była. Dopiero później zobaczyłem, że znajomi siedzą jak na szpilkach, z oddechem jakby brakowało im tlenu. Pies podobno warczał. Jakby się rzucił, to nie ma pewności, że na mnie, a nie na nich. Chciałbym powiedzieć, że byłem aż pijany... ale nie byłem.
Poza tym zdarzało mi się m.in. rozbijać butelkę 2m od radiowozu czy wyskakiwać solo do grupy dresów, co do najmądrzejszych też nie należy...
Jak ostatnio jechałam z moim samochodem to sięgałam po torebkę z tylnego siedzenia jak sie zatrzymaliśmy przed sklepem, tak że jak ktoś patrzył w przednią szybę to widział mój tyłek Odwracam sie, patrze a ze sklepu dwaj policjanci wychodzą i im pomachałam tak głupio się uśmiechając :P
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
hmm a u mnie sporo było głupich a zarazem wsumie śmiesznych akcji.. teraz przypomina mi sie jedna.. byłam na domówce u kumpla.. rano jak zazwyczaj bywa skończyły sie fajki.. wszyscy spali nie było komu pójsc do sklepu.. wiec zwlekłam kumpele z łóżka.. wyszłysmy na klatke (kumpel mieszka w bloku) i chodziłysmy po mieszkaniach i prosiłysmy ludzi o fajke.. była godzina jakoś 6 rano.. :happy: co to był za bezsens.. ;p
Kopnęłam w kafelke, która od razu pękła na pół. Następnie uciekłam z domu i nie wracałam długo, bo myślałam, że dostane :p
Potem się okazało, że nawet rodzice mnie nie nakrzyczeli.
Było to chyba jakiej 5-7 lat temu
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
HEh ^^ Fajniusie historie Ja jak byłam mała na wsi jak są bramy z takimi różnymi wzorami z tych prętów to było też takie kółko ^^ i ja mądra włożyłam tam głowe ^^ później wyciągnąć nie mogłam :P wszyscy panowie w tym domu byli pijani i chcieli przeciąć te pręty piłą maszynowa (czy jak to sie nazywa) :p Oczywiście Płeć żeńska się nie zgodziła xP wiec później ciocia zeby było bezpieczniej owineli mi szyje ręcznikiem ciocia trzymała mnie na kolanach a babcia wzieła małą piłke do metalu i przecinała :P trwało to godziami xP ale przynajmniej żyje xP
eHEE.. Xd
A ja na te wakacje z 5 kumpelkami miałyśmy lekką banie i zachciało nam sie kąpać w jeziorze (była ok. 2 w nocy). To się rozebrałyśmy do strojów i rzeczy (ręczniki i te pe) położyłyśmy na pomoście. I nagle jedna inteligętna wpadła na pomysł rzeby się kąpać nago. Więc sie rozebrałyśmy i położyłyśmy stroje koło rzeczy. I nagle przyszli chłopacy ośrodka obok i nam zabrali rzeczy i uciekali. A my za nimi zaczęłyśmy biec. Oni nam rzeczy do męskiego kibla wrzucili, a my przebiegłyśmy nago cały ośrodek. Ehh... ale potem im się oberwało.. :[
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię
w moim sercu Zagłębie
i na dobre i na złe!!!!
fajnie sie biegało z gołymi narządami pracy??? Nie mogę spadłem prawie z krzesła.za mocne:) ilu było chłopaków a ile dziewczyn w waszej gołej bandzie?^_^
To nas dziewczyn było 5 a chłopaków też 5. No widzicie ja mam często takie odpały. A wiesz jak fajnie się biegało?!? A lepiej się pływa nago. ^^ Ehehehe
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię
w moim sercu Zagłębie
i na dobre i na złe!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum