Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 10:25 Paplanie na Paplaczu
Oki, jako ze jest duzo off... :evil: postanowiłam wziać sprawe w swoje jakzesz piekne i delikatne dlonie... <jahah zartuje > W tym oto ładnym temacie będzie mozna porozmawiać o wszystkim o czym nie można rozmawiać w tematach innych "na temat(dany)" rozumita mnie forumowicze? :mrgreen: Na pewno...
Czyli o tym , ze dzis pogoda do kitu, lub macie ochote isc na piwo a buty piora Wam sie w pralce.. etc :roll:
:arrow: OFF-TOP w miarę dozwolony , ale bez przesady
PROSZE KTOREGOŚ Z MODERATORÓW LUB SAMEGO ADMINA- O PRZYKLEJENIE TEGO TEMATU
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Właśnie zauważyłem, że z mojej szczoteczki do zębów wypadają włoski. No i co ja teraz zrobie...
ahahaha :d uwielbiam Cie.
Kup nową Krejzi Czubie :mrgreen:
Poza tym w łazience masz trzy szczoteczki w kubeczku :P
jahah
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
miałam frytki z kurczaka
własnie wrociłam z zakupow- kupiłam sobie śliczniusią turkusowo białą bluzeczke :mrgreen:
nie mam aparatu a nawet jak bym miała to pokazałabym samą bliuzke ewentualnie :> nie kuś.. zebym pokazała face.. <lol2> nie chce was przerazic jahah :mrgreen:
lubie kusić... to daje poczucie wyższości nad skuszonym/ą
tez lubie kusić.. ale zeby kusić , trzeba wiedzieć jak to robić. Tobie jak narazie idzie kiepsko :P
:mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum