Zdecydowanie koty. Fascynujące stworzenia, mają bardzo ciekawą psychikę :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Łołoło.
Głupie pytanie.. - koty!
uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam.
Sama w sumie nie wiem czemu, ale straszna ze mnie kociara
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Koty, bez dwóch zdań, są słodkie zwłaszcza te czarne z krawatem i białymi łapkami
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
To ja jako jedyna... PIES. Kocham psy, sa takie inteligetne. Ułożone wierne. Zawsze jak chce sie przed kims wyżalić ide do psa. ;D Mam wrażenie, ze ona mnie rozumie... A kot ?? odwróci sie do mnie dupą i pójdzie w siną dal...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie lubię psów, bo one mnie nie lubią : D
Od zawsze wolałam koty i w przyszłości będę jakiegoś miała.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
wole psy, takie bardziej pocieszne i zabawowe stworzenia...koty...niby nic do nich nie mam, ale są takimi indywidualistami
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Koty są słodkie, ale jak dla mnie mniej kontaktowe. Z psami o wiele lepiej się rozumiem i łatwiej nawiązać kontakt emocjonalny.
A już od takiego owczarka to mnie trzeba siłą odciągać . I wcale psy nie mają mniej ciekawej psychiki od kotów, po prostu inną :P
_________________ "There's just too much that time cannot erase"
Ze względu na to, ze jako jedyna w woj. śląskim w latach 90 byłam poważnie chora(jestem wyjątkowa - od kota własnie, to ich miec nie mogę, a szkoda, bo chciałabym.Lubie koty, miłe są-ale jednak górę bierze pies,miałam dwa i kazdego kochałam tak samo.Kota tez miałam, tylko krotki czas.Ładny był, ale psu mogł lizac lapy.
Kot jest fajny, ale nie zawsze, lazi po całym domu, po meblach...kiedys byłam u kolezanki, robiła obiad a kot przełaził na blacie koło jedzenia- to nie jest zbyt fajne.Dobra, koty niby są "czyste" ale mimo wszystko.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum