Własnie zastanawiam się, kim jest Lobacek, ale to szczegółek.
Postanowienia:
- więceej pomagac rodzicom
-więcej czasu i uwagi oświecac przyjaciołom, b troche ostatnio ich zaniedbałam
-byc mądrą, miła itp 14-latką (Kurde. Za dwa dni )
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote]Własnie zastanawiam się, kim jest Lobacek, ale to szczegółek. [/quote]
lol
[quote="Laleczka"]Mazzy napisał/a
-byc mądrą, miła itp 14-latką (Kurde. Za dwa dni )
już za jeden, oj kiedy to było.;p[/quote]
a jej tylko współczuje. Nie ma na świecie nic gorszego, niż głupi czternastolatek, który myśli, że wszystko mu wolno i jest najmądrzejszy, a myślę, że każdy tak uważa i przechodzi przez taki okres wspaniałości;p
ja postanowiłam - w sumie, to nic, bo nie było czasu się nad tym zastanawiać;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
spedzilem go na domowce, cos kolo 30 osob. Impreza yla fajna, do czasu. To byl najgorszy sylwek w moim zyciu z finalem na izbie wytrzezwien grrr.
A postanowienia na nowy rok.. Nie mam ich, bo poco jak i tak sie pewnie ich nie bede trzymal. Ale sprobuje, ograniczyc kilka rzeczy, moze mi sie uda.
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
[quote="Mazzy"]No co ?
JA nie wiem, ale to moze mnie coś umknęło.[/quote]
: )
[b]zielonyd[/b], to nieźle pobalowałeś:)
Ja jestem zwolenniczką spokojnych sylwestrów.
Bałam się tylko, że komuś w mojej okolicy coś się stanie podczas bawienia się petardami i będzie pełno krwi, policji, karetek i potem ta osoba będzie miała przerąbane życie:<
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
Podobno udowodniono naukowo, że takie postanowienia noworoczne niszczą psychikę, przynajmniej u kobiet;D Bo, jeśli coś nam się nie uda, to uważamy, że jesteśmy do dupy i obniża nam się samoocena...
także, nie warto się w to bawić;)
Sylwester...nawet nie wiedziałam, że był. 'Obudziłam' się w Nowy Rok i chciałam ich pobić jak mi mówili, że jest pierwszy stycznia, a nie parę dni przed .
A postanowienia...mam, ale jeśli cośkolwiek się ułoży.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="Księżniczka"]także, nie warto się w to bawić;)[/quote]
Ja sobie zawsze obiecuję, że będę grzeczna ;D przed postem obiecywałam, na nowy rok też obiecywałam sobie, ale nic z tego nie wychodzi zawsze.;p
A i słyszałam, że Luty to miesiąc, w którym najczęściej popadamy w depresje, bo nic nie wychodzi z postanowień noworocznych.: )
[b]butterfly[/b], wszystkiego dobrego w Nowym Roku;**
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Mmm..., Sylwester. Heh spędziłam go w przecudnym towarzystwie mojego nowego chłopaka. Zrobiliśmy sobie mały wypad na dyskotekę, a potem resztę nocy spędziłam u niego . Super
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
no, ze nie bede zolzą dla mojego kochanie, i ze nie bede sie przemeczac, co mi nie wychodzi, pracoholizm wylatuje ze mnie teraz.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum