[b]Wituś[/b], ja też miałam romantyczny - w 6 osób, w porywach do 7, z wódką i czipsami;p
a potem spaliśmy do 11.40 xD
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
U przyjaciółki.
Miało byc spokojnie, al nie było. Odbijało nam (Po pepsi i picollo - symbolicznie )
O północy poszłyśmy w pola ztym picolo i ogólnie było śmiesznie
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Ja tam po pijaku zaczęłam debatować z Baranem o wierze i istnieniu Boga;o
Staliśmy w przedpokoju i tłumaczyliśmy sobie nawzajem swoje racje, obrazując je na drzwiach łazienki;D
A potem wybiła północ, więc musieliśmy przestać - zrobiliśmy pokojowego szatana i poszliśmy pić;D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
W domu , mialo byc 8 osob, bylo ponad 12, co wypilam? 3 kieliszki wytrawnego wina,i lampke szampana ;-)
Bylo milo.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Skoro piłam rzeczy, ktore wymienilam, tzn ze je mozna, wytrawne wino tak,nawet lekarz mi na to pozwolił, a szampan nie grozi.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Wiem, ze wino w małych ilosciach jest zdrowe (ale nie sikacz na 3 złote.)
Ale slyszałam, ze w ciaży nie powinno sie wogóle pic, ale widac jednak mozna.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote="Lobacek"]"Tulipany złociste"[/quote]
a nie chryzantemy?;o
no, sylwester był udany.
ale teraz do szkoły;x
mieliście jakieś postanowienia noworoczne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum