No ja zastanawiam sie nad zawodem prawnika, ale mam mieszane uczucia bo też chciałabym być kuratorem więc trudno mi określić mój zawód, który bym chciał wykonywac w przyszłości Mam jeszczę trochę czasu pierw muszę skończyć liceumi i zdać maturę, później dostać sie na studia i kierunek, który by mnie przygotował w jakiś sposób do zawodu, który bym chciała wykonywać. Trochę jeszcze czasu mam i napewno przez ten okres zastanowie się i podejmę już tą ostateczną decyzję
_________________ 'Chciałabym rozkoszować się smakiem Twoich ust...'
ja juz mam
technik-handlowiec
asystentka stomatologa
gazownik :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Grafik komputerowy<3
moje marzenie : D
albo fotograf. Ale w sumie to się łączy ze sobą...
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
_________________ "Open Source jest na długą metę wiarygodne ... dla jego zwalczania nie da się stosować taktyki [b]FUD[/b] (strach, niepewność i zwątpienie)."
[img]http://btk.net.pl/~a...rbar1.gif[/img]
W przyszłości chciałabym zostać niepracującą żoną bogatego faceta.
znudziłoby ci sie po roku :/
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
ilez mozna jezdzic na zakupy, chodzic do SPA,itd... takie zycie jest nudne.W tym momencie kiedy Twoje kolezanki byłyby w pracy, Ty spedzałabys kolejny dzien na zakupach, kolejny nudny dzień.
Nie ma to jak urozmaicenie, praca, rodzina, dom i znajomi,wtedy kiedy tez mają wolne.Nie wyobrazam sobie nic nie robic i byc na utrzymaniu faceta.Np. to nie w moim stylu.Ja musze pracować.Bo pozniej jakby przyszło mi sie rozwodzic to mi bedzie wypominał , ze na mnie pracował całe zycie a ja chodziłam i malowałam paznokcie , przez iles tam lat :P i nic nie dostane :P
ilez mozna jezdzic na zakupy, chodzic do SPA,itd...
Nie lubię robić zakupów. Do SPA bym chodziła co jakiś czas. Ja poświęcałabym sie swojemu hobby, spotykała sie ze znajomymi, może bym gdzieś wyjeżdżała.;p I chciałabym jeszcze działać w różnych organizacjach dobroczynnych. Temu poświęcałabym się najbardziej. Takie trochę przyziemne, ale cóż zrobić. Mam dużo pomysłów na spędzanie wolnego czasu, a pokaźnym funduszem jest ich jeszcze więcej.
Co do rozwodu to myślę że raczej mnie coś takiego nie spotka, a jeśli już to wtedy będę pracować.;p
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
W ślady brata chcesz iść? :P
Marcin i Przemek na morzu :P Ratuj sie kto moze :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum