ciekawe, co jeszcze ludzie wymyslą! Zabił psa i jeszcze czerpie z tego zyski i sławe, żałosne to jest... ;/
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
Co za popapraniec! I dlaczego Ci ludzie na wystawie w ogóle nie zareagowali? W jakim świecie my żyjemy do kur** nędzy?
_________________ [color=#800080]Ile z nas zostało w drzewach, które wciąż się zdobywało?
Ilu ludzi nas pamięta? Ilu już nas zapomniało?
Tyle w nas zostaje z dziecka, ile sami gościć chcemy.
Tyle będzie w nas z Człowieka... ile w innych dostrzeżemy.[/color]
[color=#00BFBF]B. Sienko[/color]
Ostatnio zmieniony przez Złośnica Sob 26 Sty, 2008 22:32, w całości zmieniany 1 raz
ja bym zrobila mu to samo co on zrobil temu zwierzeciu... co za sku*wiel ... taki to ma na pewno zle w glowie. ciekawe czy zrobil by to samo z czlowiekim :/ jak ten pies musial cierpiec.
tak samo zle w glowie maja ci nastolatkowie ktorzy podpalili zywcem szczeniaka.
malego biednego bezbronnego szczeniaka. Co za psychole na tym swiecie mieszkaja
ja bym najchętniej zagłodził jego. Kocham psy, chowałem się z nimi praktycznie, od urodzenia pies był i nie pamiętam co by go nie było.
Każdy ma swoje fantazje, wiadomo, ale niektóre są po to by były, nie po to by je spełniać, zwłaszcza te chore...
Mógł swoją sąsiadkę zagłodzić, brata, jak ma, jak nie zagłodził jeszcze. Ale psa? [b]Psy[/b]chopata...
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum