Europa idzie w bardzo zlym kierunku. 13 grudnia spelni sie sen zydowkich mordercow, musimy wierzyc ze mamy sile aby to zlo przezwyciezyc, aby biala rasa zajmowala nalezne sobie miejsce
znikaja granice, "jedna Europa" to jest niepojete, zalegalizuja aborce, malzenstwa homosekualne, narkotyki. jak jest teraz glosi ze wszyscy ludzie sa rowni a gowno prawda! kolorowi i zydzi to podrasy
[b]Hail88[/b], to ze sie glosi ze wszyscy sa rowni nie znaczy ze zalegalizuja aborcje..
Polska to kraj katolikow wiec jak przyjdzie na referendum malo kto zaglosuje za legalizacja aborcji czy malzenstw homoseksualnych
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
Wisz to sa tacy Katolicy z kosciola sterowani przez zydostwo, bo oni przejeli kosciol, ludzie maja bania. ja idac po ulicy widze zwierzeta ktore chca mnie zabic , zagrysc a ja jestem w ciaglej gotpwosci do obrony, tak treba na to patrzec ze kaurat Ty jestes kims lepszym
[b]Hail88[/b], zwierzeta chca Cie zabic??
Boze, czy ty wiesz w ogole co ty mowisz...
zwierze nie jest istota tak w pelni myslaca jak czlowiek...
to tak samo jakbym codziennie sie bala ze moze zabic mnie pralka...
ja znam wielku katolikow i sama jestem wychowana w takiej rodzinie i wszyscy sa przeciwni aborcji i malzenstwom homoseksualnym i sie tym brzydza
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
O Katyniu przeczytałam w 3 gim.książkę P.Allena,bo bardzo zaciekawiła mnie opowieść mojej nauczycielki od historii.Wcześniej niewiele o tym wiedziałam.Ta historia mną wstrząsnęła i szczerze mówiąc kaci powinni ponieść surową karę.Nawet tą najsurowszą....
_________________ Bo zawsze wierzę,że może być lepiej.
I zawsze wiem kiedy mam dość...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum