PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Setritus
Pon 06 Sie, 2007 00:52
Aborcja.
Autor Wiadomość

Paulina14 
przedszkolak

Wysłany: Sob 07 Mar, 2009 22:23   

Jestem na tak, bo jesli dziecko ma byc nie kochane, porzucone, lub byc kaleką a nikt nie chciałby być to owszem jak najbrdziej jestem za aborcją

Wituś 
inżynier
Kurok

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 00:46   

miło by Ci było jakby ktos Cie teraz zabil bo jestes głupia ? skad wiesz co by ktoś chciał jak nawet nei ma prawa głosu.. boze zero myslenia ta dzisiejsza mlodziez..

Paulina14 
przedszkolak

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 10:07   

Aha to lepiej wychowywać się w domu dziecka twoim zdaniem ???

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 12:08   

[b]Paulina14[/b], mimo wszystko tak.

A tak w ogóle, to uważam, że wszystkich ludzi wypadałoby wybić, bo kurwicy idzie dostać przez tę rasę.
[color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]

Laleczka 
widoczny
seksoholiczka

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 12:31   

[quote]A tak w ogóle, to uważam, że wszystkich ludzi wypadałoby wybić, bo kurwicy idzie dostać przez tę rasę.[/quote]
<pjona!>
Szczególnie niektóre osobistości. Są ludzie i parapety, ale żeby się klamką urodzić, to już szczyt chamstwa.

Aborcja, temat jak rzeka, nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Ja twierdzę nadal, że coś takiego powinno być dozwolone, bo jeśli ktoś będzie chciał zabić dziecko, to je zabije i lepiej, żeby to zrobił w humanitarnych warunkach. A jeśli ktoś będzie chciał wychowywać dziecko, to je wychowa i będzie je kochał. : )
[color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]

Paulina14 
przedszkolak

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 19:22   

Ja uważaqm, że aborcja powinna być dozwolona. Moja sąsiadka jest już po raz 13 raz w ciąży czyli w drodze już 13 dziecko, a warunków mieszkalnych to oni nie mają bo tylko jeden pokój kuchnia łazienka i to wszystko, bo to jest wioska. I co dziecko ma w takich warunkach być wychowywane ??? I co potem z takiego dzieciaka będzie ??? A domy dziecka nic lepsze. A potem narzekanie, że coraz więcej młodocianych przestępców. Jęsli dziecko jest nie chciane i bedzie popychane jak sie urodzi, to lepiej by było jakby wogóle na świat nie przychodziło i się męczyło.

Mazzy 
społecznik
marzycielka

Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 19:26   

No przepraszam, ale jak kobieta ma już 13 dziecko i kiepskie warunki, to może niech pomyśli, i sie nie sexi, albo zabezpiecza, a nie zabija to dziecko...

Akurat w tym przypadku, który paulina opisała, to ja jestem przeciw.
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 08:34   

[quote="Paulina14"]Moja sąsiadka jest już po raz 13 raz w ciąży czyli w drodze już 13 dziecko,[/quote]
To się nazywa głupotą.
sprężynę w materacu.[/color][/b]

ŁYSY_EK 
przedszkolak

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 01:54   

Ta 13 dziecko.... Niech tępa dzida kupi swojemu buhajowi prezerwatywy a sobie niech piczkę betonem zaleje...
Jestem przeciwny aborcji, pewnie juz kiedys o tym pisalem. W ogole mam takie poglady, ze kazdego dnia sie zastanawiam co ja jeszcze robie w tym wspolczesnym swiecie, powinienem się urodzic w czasach drugiej RP i wtedy bym miał raj dla siebie ;)

Odpowiedz do tematu