PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Setritus
Pon 06 Sie, 2007 00:52
Aborcja.
Autor Wiadomość

Ciii 
technik

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:44   Aborcja.

Co myślicie o aborcji? Jesteście za czy przeciw?
Ja zdecydowanie przeciwko.
Mle widziane linki nawiązujące do tematu.

Peter Wiggin 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:48   

Edycja: skróciłem troche

Jak powszechnie wierzą chrześcijanie, po zapłodnieniu powstaje w macicy pełnowartościowe ludzkie życie. To osoba, która zasługuje na obronę, jak każdy narodzony człowiek, i trzeba jej bronić wszelkimi dostępnymi środkami, łącznie z zabiciem napastnika, którym w takim wypadku będzie aborcjonista i każdy jego bezpośredni wspólnik.'
ks. David C.Trosch /Mobile, Alabama/

'Wolałbym mieć krew na rękach, niż wodę - jak Piłat.'
Graham Green

Takiej masakry, ludobójstwa o takich rozmiarach, nie było jeszcze w dziejach świata. Tylko w przybliżeniu znamy liczbę ofiar - od czterdziestu do sześćdziesięciu milionów zabitych w każdym roku ostatniej dekady XX wieku. Ogółem, licząc tylko od 1945 r. - jeden miliard. Miliard dzieci nienarodzonych, zgładzonych najczęściej w majestacie prawa.

Dzieci 'wyskrobane', to jest poćwiartowane żywcem. Dzieci 'wyssane', również po kawałku. Dzieci zabite zastrzykiem chlorku potasu (aborcyjni spece, mistrzowie 'baby killingu', potrafią wbić igłę prosto w serce ludzkiego 'płodu'!). Dzieci - ofiary tzw. 'późnej aborcji', mordowane podczas porodu…

I 'wyzwolone' (z sumienia) mamusie, zlecające egzekucje swych maleństw - bo kariera, bo mieszkanie za ciasne, bo przydałby się nowy samochód…Niektóre dorabiające jeszcze na handlu 'tkankami embrionalnymi' swych dzieci (1000 dolarów za 8-tygodniowy mózg, 550 dolarów za gonady, 350 za szpik kostny...).

I wreszcie 'lekarze' - rzeźnicy z zaliczoną przysięgą Hipokratesa w kieszeni, z rękami umazanymi dziecięcą krwią. Ocierający tę krew wpierw po to, by policzyć pieniądze…
(...)
W Stanach Zjednoczonych, gdzie rozmiary aborcyjnego holokaustu są szczególnie zatrważające (półtora miliona ofiar rocznie), protesty przeciw dzieciobójstwu zaliczają się do najgwałtowniejszych. Po manifestacjach i pikietach, po akcjach sabotażowych (pojemniki z cuchnącym gazem wrzucane do klinik aborcyjnych, cementowanie zamków w drzwiach wejściowych), przyszedł czas na wojnę partyzancką. Klinikami - ośrodkami dzieciobójstwa - wstrząsają eksplozje bomb, trawią je płomienie pożarów, a mordercy dzieci - babykillerzy - giną od kul zamachowców.
(..)
Da się zauważyć swoisty zbrojny ekumenizm - w akcjach uczestniczą zarówno katolicy, jak i protestanci.
(...)
'- Aborcja to morderstwo, a mordercy powinni zostać straceni!' - stwierdza Paul Hill, przywódca Defensive Action (Akcja Obronna).
(...)
Wątpliwości? Jakie wątpliwości?

Że niby 'to już nie epoka krucjat', że 'prawo wyboru', że 'demokratyczna wola większości'…? Że aborcyjne dzieciobójstwo jest 'zgodne z prawem'?

Zajrzyj na internetowe strony Armii Boga ( http://www.armyofgod.com ), do galerii zdjęć (uwaga! obrazy szokująco drastyczne!). Rzuć okiem na ofiary doktora Slepiana i pozostałych babykillerów. Nie odwracaj wzroku.

Maleńka Mary, pozbawiona głowy. Maleńki Paul - zamieniony w bezkształtną miazgę. Maleńki John - kupka krwawych ochłapów. Maleńka Hannah - jej wzniesione ręce krzyczały o litość; teraz proszą jedynie o pamięć. O sprawiedliwość.
(...)
Tylko w latach 1987-1993 w USA aresztowano trzydzieści trzy tysiące aktywistów ruchu antyaborcyjnego.
(...)
Ręce jak patyki, na nich tatuaże"
Ostatnio zmieniony przez Peter Wiggin Czw 26 Lip, 2007 12:57, w całości zmieniany 1 raz  

Marcinek 
inżynier

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:51   

Aborcja jest mi obojętna ;) Kto che usunąć dziecko wie co robi ja nigdy bym tego nie zrobił.
Peter Wiggin Proszę nie kopiuj tak długich informacji. Zajmują dużo miejsca i zniechęcają do czytania :)

[img]http://www.forum.vw-passat.pl/images/smilies/vw.gif[/img]
Ostatnio zmieniony przez Marcinek Czw 26 Lip, 2007 12:51, w całości zmieniany 1 raz  

sucker 
gimnazjalista

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:52   

skąd to skopiowałeś:P. troche tego dużo. Ja też jestem przeciw:P

Peter Wiggin 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:59   

sucker napisał/a:
skąd to skopiowałeś:P. troche tego dużo. Ja też jestem przeciw:P

www.nacjonalista.pl Ale to jest w zamkniętej części. To są rzeczy które są dziś niepoprawne politycznie. O tym nie wolno mówić - wolność słowa istnieje tylko dla niektórych.

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 12:59   

Aborcja... jestem za tylko w przypadku zagrozenia zyciu matki, lub gwałtu.Aborcja wcale nie jest znow takim powaznym problemem jaki sie moze nam wydawac.
Czlowiek dorosły musi brac odpowiedzialnosc za to co zrobił.I jakie moga byc tego konsekwencje.Nie jestem za aborcją na zawolanie.Jesli byłaby legalna to sama aborcja traktowana by była jak zwyczajna grypa a zabieg jak pojscie do apteki po aspiryne.
sprężynę w materacu.[/color][/b]

Ciii 
technik

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:03   

Peter Wiggin duzo napisał, ale a temat, łatwo się czytało, warto takie tematy poruszać.

Mariusz 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:14   

ja jestem ZA... jesli ktos nie chce dziecka bo nie zapewni mu dobrego bytu to dlaczego by nie, wiec jestem za

Peter Wiggin 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:16   

Jak jutro Twoi rodzice stracą pracę a dom spłonie, to może powinni Cię zastrzelić, bo nie stać ich na zapewnienie Ci dobrych warunków bytowych? A co za różnica czy masz 15 lat czy dwa tygodnie? Żyjesz, jesteś człowiekiem...

sucker 
gimnazjalista

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:17   

Ananasek napisał/a:
Aborcja... jestem za tylko w przypadku zagrozenia zyciu matki, lub gwałtu..

No to wtedy aborcja jest dopuszczalna przynajmniej kościół ją dopuszcza chyba. W takich przypadkach to ja też jestem za:D

Peter Wiggin 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:21   

Ananasek napisał/a:
Aborcja... jestem za tylko w przypadku zagrozenia zyciu matki, lub gwałtu.Aborcja wcale nie jest znow takim powaznym problemem jaki sie moze nam wydawac.

Ale jakie mamy prawo wybierać między życiem matki a dziecka? Przyznaję, w tych przypadkach dopuszczam aborcję. Ale nawet w nich jest ona wielką rozterką moralną i tragedią życiową...

poem sometimes 
lektor
Rozświetlany

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:38   

To prawda. Trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że aborcja to zabijanie. I nawet w ktytycznych sytuacjach (owo zagrożenie życia matki) nie można tego czynu inaczej zakwalifikować. Nie muszę chyba pisać, że jestem przeciw?

Setritus 
pracownik

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:39   

moze sie wam wydac to kontrowersyjne ale ja jestem za... kobieta powinna miec prawo usunąć niechciane dziecko ALE :!: tylko w przypadku gwałtu. jeżeli dupczy sie na prawo i na lewo i w końcu wpadnie to ma dziewczyna problem... musi wychować.

Peter Wiggin 
noob

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:47   

poem sometimes napisał/a:
To prawda. Trzeba sobie otwarcie powiedzieć, że aborcja to zabijanie. I nawet w ktytycznych sytuacjach (owo zagrożenie życia matki) nie można tego czynu inaczej zakwalifikować. Nie muszę chyba pisać, że jestem przeciw?

A jakim słodkim kłamstwem jest pisanie o tym: "usunięcie niechcianego dziecka", "przeprowadzenie zabiegu"... a tu chodzi o morderstwo...

Troche propagandy:
http://www.fronda.pl/galeria2.php
Ostatnio zmieniony przez Peter Wiggin Czw 26 Lip, 2007 14:25, w całości zmieniany 2 razy  

Ciii 
technik

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 13:52   

Zgadzam się z pprzednikiem w 100%
ZAdrozenie zycia matki, wiec aborcja??? Kto z ludzi ma prawo wybierać, które mam zostać przy zyciu?? Kwestie narodzin i śmierci ludzie powinni odstąpić Bogu.

Odpowiedz do tematu