Zalezy czy te osoby z ktorymi jest impreza sa zabawowe..jesli nie no to ten..noo alkohol rozbawi;d oczywiscie w odpowiedniej ilosci bo z powodu zadużości moze zamulac;d
pzdr
_________________ ..proStu z mostu tak poproStu...""";d
z niektorymi osobami jest tak smiechowo ze zachowujemy sie jak pijane w 3d*py xD
a jak sie kogos poznaje czy cus to niby oczywiscie ze da sie bez % ale z jakos tak weselej
Ja powiem tak. Jak ktoś jest przymułem bez alkoholu, to alkohol mu za wiele nie pomoże :P
Alkohol ośmiela, zachęca do zabawy, usuwa skrępowanie, kompleksy na jakiś czas i inne takie przeszkody Ale absolutnie nie jest konieczny, bez alkoholu też można mieć świetną rozrywkę . Nie wiem czy nie pisałem już w tym temacie, nie chce mi się sprawdzać
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Alkohol na imprezie to teraz normalka. Ale wszystkiego z umiarem. Ja osobiście na imprezach wypijam góra 2 piwka i mi to wystarcza bo nie jestem pijana. Nie ma co przesadzać z alkoholem bo później wyprawia się różne głupie rzeczy.. Wiem z swojego doświadczenia, także już nie przeginam. Nawet na jakiś ważniejszych imprezach typu urodziny koleżanki, sylwester itp. Picie nie jest niezbedne do dobrej zabawy, znam osoby które potrafią dobrze się bawić i bez %%%. Zresztą ja też potrafię
nO tak...
temat w sam raz dla mOich Qmpli
Oni bez alkOhOlu sie nie bawia...
a ja nie pilam nigdy !
nO dObra, raz sie zdazylO, ze lampke szampana, ale tO wujek mi nalal D
natOmiast wszyscy zawsze maja pOlew z mOjej dObrej Qmpeli, bO ta nie ma umiaru (chOciaz staram sie jej gO pOmuc znalesc) i zawsze rzyga xD
a pOtem ma siare w sQl xD
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
[quote="zwariowana."]natOmiast wszyscy zawsze maja pOlew z mOjej dObrej Qmpeli, bO ta nie ma umiaru (chOciaz staram sie jej gO pOmuc znalesc) i zawsze rzyga xD[/quote]
Żeby tylko. Moja odwala takie cyrki, że szkoda gadać. A później mówi, że nie. Pół miasta się z niej śmieje.
Piłam tylko okazyjnie. Rzadko w większych ilościach, raz przegięłam, ale może dobrze się stało. Bo dzięki temu jestem z kim jestem. A impreza...dzisiaj mało kto bawi się bez procentów. Bo to najłatwiejszy sposób na rozkręcenie jej.
Ps. Dziewczyny zlitujcie się! Skończcie z tym O. Bo nawet oczy bolą takiej pisowni. I odpycha od Waszych wypowiedzi. A chyba nie o to chodzi. Nie?
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 16:38 Re: Czy alkohol to podstawa dobrej zabawy?
[quote="Dark_Lady"]Nie rozumiem czemu większość z was szczyci czy cieszy się tym, że na sylwestrze czy innych imprezach piją alkohol. Dla mnie byłby to powód raczej wstydu, że nie potrafię się bawić bez tej używki. Ja osobiście nigdy nie piłam na imprezach ( bo co to jest pół piwa na całą noc) i nie narzekam, nigdy nie czułam się z tego powodu gorsza, nikt mi tego nie wypominał. To jest okropne, że młodzi ludzie bez alkoholu w większości nie potrafią się dobrze bawić. Co wy w tym widzicie? Nie wiem, ale na pewno nie jesteście dzięki temu dorośleisi i lepsi. Ot gówniarze i tyle.
Czy alkohol naprawdę jest niezbędny na imprezach?[/quote]
Jeśli czujesz wstyd pijąc alkohol, to nie alkohol jest tutaj problemem.
Nie wszyscy podchodzą do tego tak, jak Ty. Wbrew pozorom impreza bez alkoholu, to też impreza.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Wyraziłem swoje zdanie, nikogo nie namawiam żeby bardziej aktywnie spędzał czas Ja juz tak mam, że muszę wypić ewentualnie co innego, po prostu na sucho ciężko.
Myślę, że gdybyś chciał, to spokojnie mógłbyś się świetnie bawić na imprezie bez alkoholu.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum