Wysłany: Pon 17 Gru, 2007 17:19 Czy alkohol to podstawa dobrej zabawy?
Nie rozumiem czemu większość z was szczyci czy cieszy się tym, że na sylwestrze czy innych imprezach piją alkohol. Dla mnie byłby to powód raczej wstydu, że nie potrafię się bawić bez tej używki. Ja osobiście nigdy nie piłam na imprezach ( bo co to jest pół piwa na całą noc) i nie narzekam, nigdy nie czułam się z tego powodu gorsza, nikt mi tego nie wypominał. To jest okropne, że młodzi ludzie bez alkoholu w większości nie potrafią się dobrze bawić. Co wy w tym widzicie? Nie wiem, ale na pewno nie jesteście dzięki temu dorośleisi i lepsi. Ot gówniarze i tyle.
Czy alkohol naprawdę jest niezbędny na imprezach?
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Taki stereotyp już jest i tego się nie zmieni.
Zresztą nie wyobrażam sobie żeby na sylwestra u mnie była sama cola i soki :O
Po alkoholu śmieszne i głupie rzeczy odchodzą które zapadają w pamięć, to też jest plus :P
Nie, nie jest. Byłem na wielu bezalkocholowych imprezach, i dobrze sie bawiłem. Jednak lubie sie napić, nie czuje sie przez to starszy, lepszy czy coś. Pije bo lubie i nie każdą impreze koncze zazygany w rowie, czy gdzieś tam. Pije z umiarem i jak juz wiele razy podkreślam bo lubie, a nie ze taka jest moda.
Nie mam tak, że bez alkoholu nie porafie się bawić. Bo potrafie.
Ale po prostu są dni, kiedy mam ochote się napić, więc wtedy pije. I już
I w sumie to na imprezach wole nie przesadzać, bo jak wypije za dużo robie się przypałowa.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie pamiętam, kiedy ostatnio piłam alkohol na imprezie : D
Jakoś nie jest mi to potrzebne.
Jeśli mam ochotę się napić, to spotykam się kulturalnie u jakiegoś kumpla w domu i spokojnie rozmawiamy sobie przy piwku, dwóch.
Na imprezach nie muszę pić, bo i tak się bez tego świetnie bawię;-)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
alkochol nie zbędny do zabawy? Bawić się można bez niego. Alkochol niszczy zdrowie i życie człowieka. A przecież warto dla czegoś, lub kogoś życ- no nie?
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Hmm w moim przypadku umie sie bawic bez alkoholu, no ale z jest jeszcze lepiej, wypic sobie drinka lekko schlodzonego przy barze mmmm . Oczywiscie nie lubie sie najebac jak stary żul i spac na lawce bo znam takich :P
_________________ "...nieogranicznone są tylko dwie rzeczy: miłość i głupota ludzka..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum