Śmierć osób rodzin nie znanych mi nie rusza mnie - wkońcu to śmierć (życie po niej jest o wiele lepsze ;p - chociaż sam wolałbym pożyć jeszcze troszkę)
Śmierć osob rodzin które znam nie ruszają mnie zbytnio, ukazuje troche wspolczucia ale w srodku nic nie czuje i znowu : ("wkońcu to śmierć (życie po niej jest o wiele lepsze ;p - chociaż sam wolałbym pożyć jeszcze troszkę")
śmierć osób z rodziny (nikt z bliskiej rodziny nie umarl jeszcze wiec nie wiem jak bedzie) ale co do dalszej rodziny - wiadomo przeżywam, ale nie załamuje się poraz drugi : ("wkońcu to śmierć (życie po niej jest o wiele lepsze ;p - chociaż sam wolałbym pożyć jeszcze troszkę")
_________________ Są kobiety bezcenne (...) 'może'
Czy się przejmuję.. ?
To zależy.
Przecież nie można martwić się każdą śmiercią..
Jeśli człeka nie znam, poprostu jest mi żal jego rodziny, najbliższych.
Jeśli zginął w tragicznych okolicznościach.. to już inna sprawa
_________________ " Wiesz, zaufaj mi jak chcesz
Zaczaruj mnie jak chcesz
Pokochaj gdy, sam ze sobą kłócę się "
Ja należę do takich osób,że zbytnio się nie przejmuje tym,co nie dotyczy mnie czy bliskich mi osób.. Czasami wydaje mi się,że jestem taka.. oschła? pusta w środku? bezuczuciowa? Nazwijcie to jak chcecie:D Nie wiem czy słusznie tak twierdzę.. Ale jakoś.. No nie obchodzą mnie Ci ludzie i tyle :P
_________________ Chodź...
Opowiem Ci Bajkę O Samej Sobie...
Wciągnę Cię W Świat, W Którym Nie Znajdziesz Drzwi...
Stąd Nie Ma Powrotu...
Zaryzykujesz...?
Zależy jeszcze jakich
Ostatnio strasznie uosabiam filmy... Grr potem mam głupie sytuacje przez to albo ciągle myśle co by było gdyby w tym filmie było tak,a nie inaczej .
Ja sie nie przejmuje jesli to jest smierc innych ludzi...ale jakby mojej rodziny i Marcinka to nie wiem co bym zrobila..Fakt ,jakas nieznana mi osoba ,obca pratycznie umiera ..to ja bym sie tym zbytnio nie przejmowala ,nie ryczalabym po nocach i nie mowila :Wladku dlaczego nie zyjesz,dlaczego nas opusciles. ?????? łeeeeeeee ..O lol xD
Zależy. Zawsze mnie porusza jak zginie jakieś małe dziecko, ale śmiercią dorosłych to nie bardzo. Chociaz też niezawsze:) Jeśli dana osoba zginęła tragicznie bądź np. przez błąd lekarzy, też nie patrzę na to obojętnie..
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum