Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 00:20 Homoseksualiści i adopcja
Dużo jest tematów o tym czy ich akceptujemy, ale co z ich chęcią macierzyństwa i ojcostwa? Czy powinni mieć pozwolenie na adopcję dzieci?
Ja uważam że tak(już widzę te kamienie w moją strone lecące). Lepej żeby zaadaptowali niż zpłacili jakieś kobiecie za zapłodnienie jej i oddanie dziecka (w przypadku mężczyzn) lub żeby wykorzystać jakiegoś faceta do zapłodnienia ( w przypadku kobiet). Zapewne będziecie pisać że dziecko będzie miał zrypaną psychikę, bo będą mu dokuczać, ale w takim wypadku trzeba się zastanowić nad uświadamianiem rodziców hetero żeby nie mówli dzieciom że homoseksualizm jest zły, ale że to coś zwykłego.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Ja jestem za homoseksualistami. W końcu to też ludzie, a poza tym nasz kraj jest krajem WOLNYM, z czego i tak ludzie sobie niczego nie robią.
Adopcja dzieci przez homoseksualistów jest spoko, bo te biedne dzieci przynajmniej w domach dziecka nie muszą kiblować. I mają kogoś kogo kochają. I co z tego, że z tego dziecka może wyrosnąć homoseksualista, albo biseksualista. Ważne, żeby miał własny pogląd na świat.
Wsumie z jednej strony dobrze ale wybraźcie sobie gdybyś cie wy byli tym dzieckiem non toper by wam dokuczali. Szczeże mówiąc nie wiem już za czym jestem :/
anonymousgirl, jest różnica między krajem wolnym, a "wolnym"... Polska niestety należy do tej drugiej opcji... Nawet rzad nie ukrywa sie z niechęcią do osób homoseksualnych...
Ja uwazam takich ludzi za ok, człowiek jak czlowiek.
Uwazam ze powinno zezwolic na legalne zwiazki, sluby takich ludzi, ale co do dzieci, sama nie wiem. Sa jasne i ciemne strony tego.
Ja też nie ukrywam się z tą niechęcią. Toleruję ich, ale nikt mnie nie zmusi, żebym polubił.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Ale dziecko wychowywane przez tatę i wujka kawalera lub mamę i babcie to już co innego, prawda? Bo to w końcu nie pedały?
Tak co innego bo to jest rodzina Podkreślam normalna rodzina Tata i wujek kawaler raczej nie uprawiają stosunku tak jak dwóch homo ;>
Tak samo z mamą i babcią Mame i babcie łonczy więź rodzinna. A dwóch homoseksualistów spotkało sie na jakimś czacie i jedyne co ich łąnczy to chyba członek jednego w drugiego pupie
Jakie by nie były argumenty zawsze będe przeciw
Po pierwsze to czy pod moim postem nie było jeszcze jednego innego usera?(tak mi się wydaje coś) Czemu juz go nie ma? Dlatego że się ze mną zgadzał?
Po drugie ja mam rodziców hetero (chyba, może i bi nie wiem) i nie zaglądam im do sypialni co mnie obchodzi co oni tam robią. Niech sobie robią co chcą ważne jak mnie wychowają.
Po trzecie ja wolałabym rodziców homo niż agresywnego pijącego ojca lub matkę.
"wszelkie posty typu "zgadzam sie z przedmówcą" albo "tak, masz racje" powinienes od razu usuwać" To jest wskazówka od Admina. Poprzedni post był takiego typu. Byłem zmuszony go usunąć.
Ja jestem za całym sercem. Jeśli człowiek zakochany jest w osobie swojej płci i oboje chcą mieć dziedzko to czemu nie. A jeśli chodzi wam o to, że dziecko może w przyszłości być wyśmiewane to rodzi się to z takiej postawy jak wasza. Jesteście przeciw bo jest to dla was dziwne, a tym samym jest to dziwne przez was. Gdyby każdy oswoił się z myślą, że kochająca się para chcąca mieć dziecko powinna je mieć nie było by to niczym dziwnym.
No właśnie aby społeczeństwo się zmieniło trzeba uświadamiać najpierw rodziców. Bo dzieci raczej nie wpadły by na pomysł że jeżeli ktoś ma dwie mamusie czy tatusiów jest zły, a jego rodzice to pedały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum