szczerze, przeżyłem wiele w życiu a złamało mnie jedno DZIEWCZYNA.
Śmierć rodziców, czasy gdy w lodowce była tylko śmietana i cebula, poważna choroba siostry, stek niepowodzeń nie odcisnęły się na mnie tak jak to co zrobiła mi ona. wtedy byłem totalnie na dnie. Chociaż przez całe życie bardziej skupiałem sie na celu, przeciwności losu mnie umacniały, dopiero po tym gdy moją miłość wbiła mi nóż w plecy zacząłem widzieć to, że moje życie jest beznadziejne i jestem na dnie. Przed nią marzyłem i realizowałem marzenia. gdy się pojawiła była dla mnie całym światem, gdy zniknęła, życie nie było takie same.Było piekłem...
Teraz podniosłem się i stoję.. mam nadzieje, że już nigdy nie upadnę przez kobietę.
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Myślę, że nawet problemy rodzinne, sercowe, brak chęci na cokolwiek nie było takim dołkiem, by z tego nie można było dość szybko wybrnąć. Chyba jeszcze nie spotkało mnie nic, aż tak tragicznego.
_________________ masz coś? ja uskuteczniam podróże jak paszport.
[quote="poem sometimes"]
czy byliście kiedyś w takiej sytuacji, kiedy wszystko Wam się zawaliło? Kiedy wszystko, co miało dla Was wartość, sprawiało, że chce Wam się żyć, zniknęło?
[/quote]
nie, i dziękuję za to Bogu
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum