Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 18:38 Figura, ach ta figura ...
Nie znam osoby, która nie przejmuje/ przejmowała się swoją figurą ( kobiety. ).
Ja na punkcie swojej figury i wyglądu mam kompletnego bzika .
Więc chcę was zapytać:
jak dbacie o swoją figurę?
stosujecie diety?
czy może regularnie ćwiczycie?
macie wcięcie w tali?
czy może posiadacie chłopięcą figurę?
o jakim wyglądzie marzycie?
jakie są wasze wymiary?
ile macie wzrostu i wagi?
Also... Ja jakiejś konkretnej diety nie stosuje. Staram się nie jeść mięsa oraz fast foodów.
Ćwiczę : aerobiczna 6 weidera, ćwiczenia na pośladki, wcięcie w tali, uda oraz bicepsy. ( teraz trochę zaniedbała )
W cięcie w tali posiadam i wydaje mi się, że jednak jest nawet trochę "za duże" ..
Marzę o wyglądzie np. Kate Moss, Langorii czy Ferie.
Biust- 90 Talia- 63 Biodra- 90 ( ok. )
Wzrost- 175 cm, Waga- 52
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
waga 55/58 - waha się
wzrost- 170
wymiary:
cycki - 75 B
talia-58-60
biodra-87
nie uzywam diet, jem duuuuuzzooooo, i mam wszystko gdzies.
a zadowolona z siebie jestem.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
_-_
Jeśli chcesz mieć głęboką niedowagę, to szczerze Ci gratuluję _-_
Piana napisał/a:
Wzrost- 175 cm, Waga- 52
Generalnie, to masz niedowagę.
Ja nie mam wcięcia w talii. Mam chłopięcą budowę po tacie i nawet mam troszkę brzuszka. I szczerze mnie to wali. Wyglądam, jak wyglądam. I choć kiedyś miałam jakieś kompleksy z tego powodu, to teraz się ich pozbyłam, mam nadzieję, już na zawsze.
Nie znam swoich rozmiarów i nie chcę ich znać.
Wyglądam dobrze i to się najbardziej liczy.
Kiedyś jechałam na tysiaku. I co? Nic mi to nie dało;D Ćwiczyłam też a6w i inne ABSy. Nie widziałam różnicy żadnej, więc zrezygnowałam.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
nie mam żadnej konkretnej diety. jestem wegetarianką, ale nie z powodu figury :-), jem owoce, warzywa, pełnoziarniste produkty, ale nie odmawiam sobie małych przyjemności ;-D ćwiczę, bo chcę być sprawna i poprawia mi to samopoczucie. mimo to, jestem trochę zaokrąglona ;-) mam około 160cm wzrostu i powiem jeszcze, że mam tyle samo w biodrach co w biuście.
Nie jestem na żadnej diecie, ale dbam o figurę uprawiając różne sporty
Wzrost: 164 cm.
Waga: 54 kg.
Wymiarów nie znam.
Wcięcie w talii mam.
Pozdrawiam.
Nie stosuję diet :P I prawie wogóle nie ćwiczę, rzadko kiedy robię coś na brzuch :>
Ale ogólnie, lubię siebię, swoje ciało, choć kilka rzeczy bym chętnie poprawiła, jednak akceptuję je :-) Nie jestem gruba (uff.. całe szczęście), ale nie przypominam także anorektyczki, mam wszystko, co trzeba w odpowiednich ilościach (troszkę tyłka, piersi :P ) Nie chciała bym bardziej przytyć :? ani chudnąć :P
Ciii, z tego co widziałam, to wyglądasz bardzo dobrze. Podoba mi się Twoja figura;D
Mazzy napisał/a:
Waga - 41 kg...
I to dla mnie trochę za dużo..
ile masz wzrostu?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
jak dbacie o swoją figurę?
stosujecie diety?
czy może regularnie ćwiczycie?
macie wcięcie w tali?
czy może posiadacie chłopięcą figurę?
o jakim wyglądzie marzycie?
jakie są wasze wymiary?
ile macie wzrostu i wagi?
Nie jem słodyczy.
Nie stosuje diet.
Pije tylko wode mineralną i kawe.
Ćwicze jak mi sie chce. A najczęściej mi sie nie chce.
Wcięcie mam, bardzo widoczne. Kiedyś jeden chłopak powiedział że jest zaj***ste..
Nie marze o żadnym wyglądzie. Chce być taka jaka jestem.
Wymiary? Chyba żartujesz xP
Wzrostu mam 170 cm i ważę 53 kg. Jak dla mnie - w sam raz.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
Księzniczka, Mam 150 cm. A czy to zmienia ostać rzeczy ??
Ano, może i nie.
Nie wiem. Nie widziałam Cię.
Jednak masz niedowagę 2kg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum