[b]kukiełka.[/b], ja myje codziennie, i co mam powiedzieć?
Nie no, teraz staram sie myć co dwa dni, ale potem wydaje mi sie że są tłuste.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Mnie się w ogóle nie chce myć włosów;p Dlatego robię to co dwa dni, a jak nie wychodzę nigdzie, to sobie w ogóle odpuszczam, bo po co mam je myć?;p Zostawiam je, nich odpoczną od mycia;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
A ja musze myc je codziennie, bo niestety przetluszczaja mi sie.
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Włosy można myć codziennie-jeśli tego potrzebują. Ale jeśli ktoś je potem suszy to już jest większe prawdopodobieństwo, że się zniszczą. No i musi się co dzień chcieć \;p Albo można kupić dobry szampon do włosów ze skłonnością do przetłuszczania, ja np używam szamponu Subrina Recept i sobie chale go, co 2 a nawet 3 dni włosy myje dzięki temu
Ktoś pisał o Subrinie, też znam ją i uważam, że jest ok. Ma fajny zapach no i rzeczywiści zmniejsza to przetłuszczanie. Zaletą jest też cena bo akurat dla mnie to ważny argument.
ja myję codziennie, ale to przyzwyczajenie-lubie wychodzic z domu i wiedzieć że mam czyste włosy. ale jak siedzę w domu np w weekend to staram sie nie myć włosów aby odpoczęły trochę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum