Hmm... Cóż mnie to kiedyś pociągało. W sumie w jakimś sensie mi to pomogło-takie pocieszenie od człowieka, któego nigdy na oczy nie widziałeś. Poznajesz problemy innych, inne zycie... Dla mnie to jest ciekawe. Ale teraz już nie mam czasu. A poza tym nie wiem czy nawet gdybym go miałą, nie wolałabym spędzać czasu robiąc coś ciekawszego... :P
_________________ [i]Lecz nikt nie może stracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, żeby się nie poddać.[/i]
A ja mam szczęście, bo trafiłam na wspaniały portal, na którym poznałam wielu wspaniałych ludzi, na którym znalazłam nawet prawdziwą przyjaźń;) To był właściwie mój pierwszy poważniejszy blog;) Jestem tam już ponad pół roku i powiem Wam, że nigdzie się nie wybieram;) Takie "wypisanie się" mi pomaga, kiedy jest źle. Pisze i przychodzi ulga...;D
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum