Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 15:36 Co was najbardziej rani?
Łatwo można was zranić?
Jakie zachowanie lub jakie słowa was najbardziej rani?
Jak sobie z tym radzicie?
Zapraszam do dyskusji.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Na ogół trudno mnie zranić. Czuję się zraniony, kiedy oczekuję czegoś, a dana osoba mnie zawodzi. Często ten ktoś o tym nie wie, bo nigdy nie wypominam, tylko smucę się samotnie.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Mnie może naprawde zranić tylko ten kogo lubie/kocham.
Reszta ludzi może mnie ranić jak tylko chce, obojętne mi to jest.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Ogólnie trudno mnie zranić.. bo do wielu spraw podchodze z dystansem..
ale jestem bardzo uczulona na kłamstwo, osoby którą obdarzyłam zaufaniem i na zdrade.. to chyba jest w stanie zranić mnie najbardziej..
zranić mogą mnie osoby bliskie, jesli ktoś nienzajomy cos mi zrobi - oleje to...
moim zdaniem trzeba miec dystans do innych ludzi i do siebie, bo inaczej będziemy nadwrażliwy, a to do niczego dobrego nie doprowadzi
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
Zranic mnie moga tylko najbliższe osoby. Bo jak omze zranic mnie osoba która nic o mnie nie wie rozpuszczajac jakies ploty nie znajac mnie? Kiedys było mnie strasznie łatwo zrabic, Dorastałam w klasie w której dośc czesto sie to zdarzało. Teraz? - rzadko.
_________________ [color=lightblue] [b] Sprzedam:
kilo myśli
kilo uczuć
kilo trzydzieści namiętności
pół kilo pokusy [/b] [/color]
ogólnie bardzo trudno mnie zranić, mam bardzo mocną psychike... a nawet jezeli to nie okazuje najczęsciej tego...
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
Myślę, że zranić mnie może tylko ktoś, kto odgrywa ważną rolę w moim małym świecie ;>. Na pewno, jeśli coś obiecuje, a potem tego nie wykona..Kiedy okłamie, zdradzi etc. Hah... nie ma nic gorszego, jak stracone zaufanie [;.
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
[quote="Nazista1488"]mnie nie mozna zranic, jestem niezniszcalny(psychicznie)[/quote]
zazdroszczę.
[quote="~biała~"]Reszta ludzi może mnie ranić jak tylko chce, obojętne mi to jest.[/quote]
mi to nie jest obojętne, ale rany zadane przez obcych ludzi mniej bolą i szybciej sie goją.
przykre słowa usłyszane od bliskich na długo pozostają mi w pamieci.
potrafie wszystko zrozumieć, wybaczyć, ale nie zapominam.
najbardziej rani mnie obojętność, mówisz coś do kogoś, oczekujesz jakiejś odpowiedzi, a on nic. podobnie jest z kłamstwem.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum