Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 16:23 Faceci nie placza?
Czy faceci faktycznie nie płaczą? Czy płaczący facet to wstyd? Czy może dobrze, że nawet mężczyzna czasem uroni łzę? A może prawdziwi faceci nie płaczą ?
Jak to z wami chłopaki płaczecie czasem ?
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
Nie będę się wypowiadał za wszystkich, ale ja nie płaczę. Choćbym nawet chciał z jakiegoś powodu to robić, nie potrafię. Nie znaczy to, że nie jestem wrażliwy, ale nie uzewnętrzniam takich emocji
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
ostatni raz płakałem w wieku 6lat bodajże jak spadłem z rowerka.
nie wiem.. po prostu nie płaczę.. u mnie smutek momentalnie zamienia się w złość.
a złość z czasem mija.
podobno laski lubią jak facet płacze,że niby wrażliwy. :>
_________________ [right][color=black][b]`Get me a drink or maybe five and find some girls who will eat me alive![/b][/color][/right]
Płaczę... rzadko... przeważnie wtedy jak mnie coś wkurwia i jestem bezsilny, miałem takie coś, że wkurwiłem wszystkich w domu pokłóciłem się z całą rodziną ech... dużo emocji było nie pamietam nawet o co poszło ale wiem ze wkurwiony pięścią połamałem panele na ścianie zszedłem do garażu i tam też zacząłem tłuc ze złości potem troche sie uspokoiłem i poleciały łzy bo tak naprawdę nie mogłem nic zrobić i byłem skazany na porażkę..
ostatni raz ech... po rozstaniu z dziewczyna... śniła mi się a gdy sie obudziłem myśl, że jej nie ma i łzy... przed 5 rano:)
Łzy nie są złe:) są dobre dla oczu itp:) w końcu po coś je mamy:)
co do plączących mężczyzn:) średniowieczni rycerze byli lepsi jeśli potrafili płakać:)
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Beczą jak małe dzieci!!!!
Kilka razy yłam świadkiem, to mieciochy jakich mało.
Tylko udają twardzieli, w głębi są mieciochami jak kaczucha :-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Często płaczemy, każdy to robi. Nieważne, czy często. U każdego w życiu stanie się coś, przez co polecą mu łzy. Choćby ze złości czy bezsilności. To są normalne reakcje ludzkie. I, imo, wstydzić się tego mężczyźni nie powinni. A co do tego, czy kobiety lubią, gdy mężczyźni płaczą, to sądzę, że nie. Co w tym jest fajnego?:O Z jakiegoś powodu płaczą, więc to nie jest fajne.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Beczą jak małe dzieci!!!!
Kilka razy yłam świadkiem, to mieciochy jakich mało.
Tylko udają twardzieli, w głębi są mieciochami jak kaczucha :-)
Więc to jest wyznacznik bycia twardzielem? :P Ciekawa teoria :-)
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Jak byłem małym bachorem to tak, ale to chyba nic dziwnego. Za to w starszym wieku to dwa razy mi się zdarzyło i to dwa razy przez kobietę ( drugi raz miał miejsce niedawno, ale chociaż kobieta była powodem płaczu to raczej nie przez nią był on spowodowany, a przez moją głupotę ). Też nie uważam by to był wyznacznik męskości i "twardości" faceta. Nie uważam się za miękkiego choć można czasami odczuć takie wrażenie. Jednak trzeba mnie dobrze poznać, żeby tak naprawdę przekonać się ze jestem zimnym draniem
niby czemu? Na moje to facet nie powinien się wstydzic' swoich uczuc'. Ale oni wolą wychodzic' na macho, a łzy to dla nich oznaka słabości, co dla mnie jest głupstwem :/
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Łech ja nie płacze, chyba podobnie jak u jacolza zamienia mi sie to w złość.. chociaż nawet tego nie wyładowuje.. czasem myslę że to aż nie zdrowe jest...
_________________ ,,Quidquid latine dictum sit altum videtur." -cokolwiek powiesz po łacinie- brzmi mądrze
Ja płacze rzadko ostatnio chyba jakieś 2 lata temu gdy miałem oprecaje i się wtedy dowiedziałem, że już nie będe mógł uprawiać rugby do końca życia...a tak ogólnie to czasem nawet lepije sobie pokłakać , oczywiście nie mówie tu o przykrych przypadakch jak jakaś śmierć bilskiej osoby
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
Płaczą, płaczą. (;
Zawsze mnie rozmiękczają męskie łzy.
_________________ [color=#666699]nim zaklniesz się, żeś jego
drżąc przy tym i wzdychając,
a on miłość ci przysięgnie
niczego już nie tając,
pamiętaj tylko o tym, że
jedno z was na pewno łże.[/color]
Niech tam sobie płaczą, bylebym ja tego nie widziała.
Draznią mnie męskie łzy.
Płacz jest domeną kobiet. Mężczyźni powinni być silni.
I rozumiem że w chwili słabości można uronić łzę, ale nie powinni sobie na to pozwalać przy kobiecie. Dla mnie płaczący facet to żałosny obrazek. Może mało wrażliwa jestem. Nie wiem.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum