[b]Księżniczka[/b], nie rozumiem Cie. Niby chcesz żeby było więcej userów i nowych postów, a docinasz wszystkim na każdym kroku.
Moją motywacją na dzień dzisiejszy jest postanowienie noworoczne.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote]Księżniczka, nie rozumiem Cie. Niby chcesz żeby było więcej userów i nowych postów, a docinasz wszystkim na każdym kroku. [/quote]
Nie widzę związku między sprawami. Ja po prostu już taka jestem, że wyrażam swoje zdanie w nieco dziwaczny sposób. Ty to odnosisz do forum.
I, błagam, nie zaczynajmy znowu tego tematu, był już taki błogi spokój.
Nie mam na temat nic do dodania, ponieważ temat dla mnie się wyczerpał.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
do nauki motywuje mnie myśl o lepszej pracy czy może studiach, bo na razie nie jestem zdecydowana. A do dalszego życia motywację daje mi Błażej i to on sprawia, że codziennie chodzę uśmiechnięta i nie jestem tak ponura jak 3 miesiące temu .
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
[b]lavina[/b], to tak jak mnie motywuje Wojtek. Przy nim czuje się kimś więcej, zawsze polepszy mi humor, nawet gdy mam cholernie zrypany dzień.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Mnie tam nic nie motywuje. Mam swoje plany w głowie, wiem, czego chcę, ale nie za wszelką cenę, nie mam motywacji, żeby do tego dojść. Po prostu mi się nie chce.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote]lavina, to tak jak mnie motywuje Wojtek. Przy nim czuje się kimś więcej, zawsze polepszy mi humor, nawet gdy mam cholernie zrypany dzień.[/quote]
hehe, chcialbym miec kogos takiego. Mozna tylko pogratulowac. A o motywacji w zyciu juz dawno zapomnialem, co bedzie, to bedzie i tyle.
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum