Pewnie nieraz słyszeliście od ludzi, że jesteście do kogoś podobni. Zwykle do mamy/taty/babci/dziadka/brata/siostry, ale czasem też do słynnego aktora, pisarza, wokalisty, itp.
Jak wtedy reagujecie? Lubicie być porównywani do kogoś innego, choćby dlatego, że jesteście do niego podobni, lub odziedziczyliście pewne cechy, które was łącza z rodziną? Czy jednak wolicie być nieporównywani do nikogo?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Nie lubię być porównywana z kimś. Uważam, że jestem jedyna w swoim rodzaju. Można być podobnym do kogoś ale nie można być tą samą osobą. Każdy jest inny: niepowtarzalny, oryginalny. No to tyle w tym temacie:)
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
ja jestem podobny do Michalczewskiego ponoc ; x . i to mnie raczej nie cieszy, bo to podobientstwo wywołane jest moim połamanym w dziecinstwie nosem ;x
[b]BonuSS[/b], Ty i wojewódzki? Mateusz, no proszę Cie:PP.
zero podobieństwa, i dobrze;p.
Ja jestem podobna do ashley tisdale, i w sumie nie zaprzeczę. Mam tylko ciemniejsze włosy:)
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Ja tam chyba nie jestem podobna do nikogo, a na pewno tego podobieństwa nie szukam. Szczerze, to strasznie mnie irytuje porównywanie i szukanie podobieństw. Nawet gdy wypadam lepiej w tym porównaniu, to czuję się z tym nieco dziwnie. : )
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="Exist"]Ja jestem podobna do ashley tisdale[/quote]
eee, nie.
Ja nie chcę być do nikogo porównywana, to mnie drażni. I w sumie mam gdzieś, czy jestem do kogoś podobna, o ile wszyscy nie zaczną mi o tym mówić.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[quote="Exist"]ashley tisdale[/quote]
Dużo Ci brakuje.
Do nikogo , raczej.
I dobrze.:-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ja tam kiedyś byłam podobna troszkę do JoJo;p A tak to teraz, to nie wiem;]
[quote="Exist"]Ja jestem podobna do ashley tisdale[/quote]
może trochę ze kształtu twarzy;)
A mi się wydaje, że troche jesteś podobna do Christiny Aguilery w tym nowym teledysku, co ma na sobie kaptur;] jakoś tak ...
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
oj tak. dużo osób mi to mówiło. Ale takich które mnie widziały. Mamy ten sam wredny wyraz twarzy.
W noce niespane..
Jego imienia."
[b]Exist[/b], może faktycznie Cię nie widziałam na żywo, ale mogłabym powiedzieć wszystko, ale nie to, że masz wredny wyraz twarzy : )
[b]Księżniczka[/b], otóż to, bo na zdjęciach mam normalną minę;pp
W noce niespane..
Jego imienia."
[quote="BonuSS"]a na żywo jesteś słodka minowo:) [/quote]
jestem słodka jak się uśmiecham. Ty też mnie poznałeś z tylko dobrej strony;p
[quote="BonuSS"]p.s Kto to ku*wa jest ta Ashley?[/quote]
nie oglądałeś High School Musical? ; o
haha :PP
taka głupota dla nastolatek. Moje siostry oglądały to kilka razy dziennie, raz mnie zmusiły, i tam właśnie gra ta Ashley;p
W noce niespane..
Jego imienia."
[quote="BonuSS"]Malinko poznałaś mnie tylko z Dobrej strony:)[/quote] + [quote="Exist"]Ty też mnie poznałeś z tylko dobrej strony;p [/quote]
Oboje jesteście złem tego świata i ogólnie powinno się was odseparować. Pieprzenie.
[b]Exist[/b], jak Ty masz wredny wyraz twarzy, to ja mam rogi. o.
Nie jestem podobna do nikogo, nie szukam podobieństw i nie chcę ich słyszeć od innych.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum