Ha! I już po studniówkach, co nie?:)
Jak się bawiliście?;p
Bo ja.. hm. Poza paroma incydentami, które mnie maksymalnie wkurzyły, to było naprawdę bardzo fajnie:) Wytańczyłam się z Mojim, pośmiałam się, pobawiłam z klasą:) Naprawdę fajnie ją wspominam.
Tylko zmęczeni byliśmy, to o 4 zwialiśmy stamtąd;p A impreza była do 6 i podobno po naszym wyjściu jeszcze dużo się działo, no, ale nie żałuję:)
Impreza wspaniała;p
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Studniówke mialam rok temu. Milo ją wspominam, a w szczególności jedna sytuacje... Hehe wtedy mialam dwa w jednym
Sukienke mialam ladną. Jak to każda dziewczyna powie o swoim stroju
A tak nawiasem nie podoba mi się aktualna moda studniówkowa. Czyli suknie do kolan. Ginie ta tradycja z pięknymi sukniami do ziemi. Ja akurat taką posiadalam i czulam się w niej świetnie.
_________________ ..wszystko co niszczy omijaj z daleka nienawiść złość zabij nie zwlekaj...
była, minęła. Średnio ją wspominam. Tydzień przed musiałam zmienić faceta. Po przyjeździe do fryzjerki na umówioną wizytę okazało się że babka mnie nie zapisała. Na szczęście inna miała wolne miejsca. Chłopak też się jakiś znalazł. Nawet fajny, dobrze tańczył i w ogóle. Ale trochę stresu się najadłam. Cały styczeń wszystko były idealnie zaplanowane, ułożone, a tu takie jazdy tydzień przed;).
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]Exist[/b], to niefajnie. U mnie wszystko było ok, poszłam z Mojim facetem, świetnie się bawiłam. Poza tym, że jak przyszłam, to już nie było miejsca tam, gdzie chciałam i po wódkę z drugiego stolika przychodzili do nas:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
haha, studniowka dobra impreza., kolejna z tych takich "innych:. Dobrze jej nie wspominam, ale tez zle nie bylo.. Parnetrke mialem w sumie fajna, poznalem ja z miesiac przed studniowka, a potem jakos wszystko zle sie potoczylo nie ma do czego wracac.
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
ja sie spiłem i o 2:30 pojechałem do domu.. nie dla mnie taka impreza typu garnitur + kultura i to tamto.. za duzo zycia spedzonego w roznego typu 'mordowniach' i osiedlowych ''imprezach'' .. ale wspominam, to co wspominam bosko d;
[quote="Księżniczka"]I do tych, którzy tę imprezę mają przed sobą - za ile będziecie mieć studniówkę? Co planujecie założyć? Z kim idziecie?;> [/quote]
Studniówkę mamy mieć za ok. 200 zł. Co do kreacji to nie mam jeszcze upatrzonej..., a z kim idę to oczywiście wiadomo, że z B.
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Czesc wszystkim, nie było mnie tutaj długo ale wszedłem na starego maila i wróciłem ;-) Także dla administratorów dobra rada - wysyłajcie sporo maili do ludzi, na pewno kiedyś ktoś z nich tu zajrzy, a nuż mu się przypomni i wróci ;-) Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum