Porozmawiajmy o naszych studniówkach;)
Do starszych użytkowników - jak wspominacie swoje studniówki?;> Jak się bawiliście? Jak byliście ubrani?
I do tych, którzy tę imprezę mają przed sobą - za ile będziecie mieć studniówkę? Co planujecie założyć? Z kim idziecie?;>
I w ogóle, rozmawiajmy o wszystkim, co dotyczy studniówki;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Za ile?? swoją za siedem dni, a mego lubego za dwa tygodnie
Co planujecie założyć? Brązową długą sukienkę wiązaną na plecach, a propo jaki cień do oczu jeśli nie chce złotego?? heheh
Z kim idziecie? Z chłopakiem
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Ach fajnie powspominać... byłam z kolegą, miałam złoty gorset i brązową spódnicę. Bawiłam się świetnie, całą noc tańczyłam Na koniec byłam zadowolona, że dałam się namówić aby iść bo na początku nie chciałam. I najważniejsze orkiestra była świetna (!) i stoły stały tam gdzie się tańczyło co wszystko uproszczało.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Ja studniówkę mojego faceta mam 1 lutego, więc mam jeszcze trochę czasu.
Ciekawa jestem, jak będzie i cieszę się, że idę;D
Mam fioletową kieckę przed kolana, bez ramion;D I muszę jeszcze sobie kupić buty<3 ;D
Już się doczekać nie mogę, zwłaszcza, że idą tacy znajomi, z którymi będą niezłe jaja;)
No, a moją studniówkę mam za rok;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Uhuhuuuuu kiedy to bylo pamietam bylam z facetem z ktorym spotykalam sie 4 lata .Bylo świetnie, bawilam sie max dobrze, mialam na sobie czarna kieckę ,wydekoltowana-jak zwykle- i szpile.Rano byl lekki dramat jesli chodzi o nogi-ale dalam rady:)
Mam dużo fot z tej nocy,z kazdym nauczycielem prawie, ktory mnie uczyl:)Rewelacyjnie wspominam lata szkoly sredniej,tej imprezy itd:)A Poloneza nie potrafilam tanczyc....Jajca byly:P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie byłem na swojej studniówce i nie żałuję. Nie kręcą mnie takie wydarzenia.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Studniówka moja... Dżizas Krajst! To była masakra. ;p
Miałam absolutnie najpiękniejszą kieckę na świecie, królewską miejscówkę przy stole, najcudowniejszych ludzi, miłego partnera i intensywną praktykę w tańczeniu na stole. :lol2:
Tyle tylko, że nagrania z tej imprezy do tej pory nie odważyłam się pokazać w domu. :evil:
[ Dodano: Nie 06 Sty, 2008 23:01 ]
Poprawka - miałam drugą w kolejności najpiękniejszą sukienkę na świecie, bo NAJPIĘKNIEJSZĄ miałam na tegoroczne party sylwestrowe. ;-)
studniówka - była fajna weselna kapela , rozwalona fryzura ( a 50 zł za nią zabuliłam) i komentarz przyjaciółki : "wyglądasz strasznie" czyli w sumie było fajnie , głownie z racji na mojego przenajwspanielszego partnera ;P
Moja studniowka byla zdecydowanie udana!!! Bawilam sie do bialego rana, przy swietnej kapeli. Sukienka niczego sobie chociaz teraz wybralabym z pewnoscia inna co nie znaczy ze nie byla ladna. A partnera zazdroscily mi wszystkie kolezanki bo tanczy niesamowicie
Miałam 12 stycznia w tym roku. Świetnie. Bardzo zbliżyła mnie z ludźmi z klasy, w której jestem od dwóch (a nie trzech) lat, bo dołączyłam dopiero w drugiej klasie. Wytańczyłam się - do 5 rano, miałam świetną kieckę, fryz... sama się sobie podobałam. xD Najlepsza impreza, na jakiej byłam - zdecydowanie.
_________________ [color=#666699]nim zaklniesz się, żeś jego
drżąc przy tym i wzdychając,
a on miłość ci przysięgnie
niczego już nie tając,
pamiętaj tylko o tym, że
jedno z was na pewno łże.[/color]
Swoją też miałam 12 stycznia br . Wspomnienia niesamowite, zabawa świetna, jedzenie pyszne . Zespół grał co chcieliśmy, wybawiłam sie za wszystkie czasy . Choć muszę przyznać, że poprawiny były o niebo lepsze... Więcej swobody i w ogóle. Miło wracać do niej myślami. Złapałam kontakt z tą 'inną' częścią klasy, która zawsze była na uboczu i coraz bardziej sie do nich przekonuje, zresztą nie tylko ja ; ). Wreszcie można powiedzieć o integracji w klasie już bez wyjątków ; ).
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
/ [*]
Ostatnio zmieniony przez motyl Pią 15 Lut, 2008 22:08, w całości zmieniany 1 raz
studniowka studniowka..
ale przygotowania do niej...masakra:D
jak na wlasny slub
3 miesiace latania za kieca
wkoncu nic nie znalezienie
wiec wkurzylam sie wyciagnelam jakies francuskie katalogi...i mialam suknie prawie identyko jak modelki z paryza...jedyna roznica to wykonawca- bo u mnie byla to miejscowa krawcowa:P
sukienke mialam fajna tylko nieca szokujaca...gdyz tevwszystkie podwiazki koronki z ponczoch byly na wierzchu itp itd..wiec potem cala szkola plotkowala:P
mlodym sie bylo i glupim:P
a do zabawy...srednio sie bawilam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum