31 grudnia, czyli już pojutrze będzie Sylwester. Zacznie się 2010 rok.
Macie jakieś plany?
Wychodzicie gdzieś, czy zostajecie w domu?
Po za tym, co myślicie o tym że to [u]już[/u]2010r.?
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Tradycyjnie : Sylwester u mojej przyjaciółki. Nie nazwałaym tego jakaś mprezą. Raczej zwykłe spotkanie połączone z witaniem roku 2010.
A to, że data znów sięzmieniła przeraza mnie. Kiedy pomyslę, że za tydzień bedęmiała już 15 lat, to szczena mi opada. ^.^
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Mnie ten rok bardzo szybko zleciał. Chyba najszybciej z dotychczasowych. I znowu nie będę się mogła przyzwyczaić do tego, że jest 2010r. i pewni do czerwca będzie mi się wydawało, że jest 2009 ; )
Poza tym, sylwester. No, cóż, pracuję do 18, a potem piję u mnie na chacie z facetem i kumplem, a w nowy rok do pracy : )
cudnie ; )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[b]Mazzy[/b], ty już 15 lat? dopiero 13 miałaś xD
[b]Księżniczka[/b], rzeczywiście przerąbane.
Ja to idę do koleżanki na taką 'mini' imprezę, bo będzie nas 7 osób..
No i pewnie też nie będę mogła się przyzwyczaić, żeby w zeszycie pisać 2010; p
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Haha, co miałam;o Poszłam do pracy bez kluczy, a współlokatorki do domu się porozjeżdżały, a ja się skapnęłam dopiero jak już wracałam do domu : D dobrze, że właścicielka w kamienicy mieszka i mi pożyczyła zapasowe klucze, bo sylwestra, to bym pod mostem spędziła ; d
a tak, to było ostro i pijacko ; )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
A u mnie sylweter... świetny. W mojej skali ocen :P
Najpierw obejrzałyśmy Stowarzyszenie Umarłych Poetów (Aktro, grający Wilsona w Hausie zagrał nastoletniego samobójce... szok) Potem Mononoke Hime (Oczko do Księżnej.) A na końcu upilysmy sięPepsi i wyśmiewałyśmy Boskiego Jonasa w Camp Rock.
O północy "taniec" do podkładu Beatels'ów na tarasie :P
Czyli ogólnie miławo.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
U mnie też było fajnie, poszłam do koleżanki i u niej siedziało 5 braci ciotecznych, szok. No ale jak się tak poznaliśmy, posiedzieliśmy to było fajnie. Słuchaliśmy muzyki, gadaliśmy a potem zagraliśmy w butelkę. Jeden dał koleżance zadanie, żeby wypiła 1,5 litra wody cytrynowej xD Potem strzelaliśmy petardy i ogólnie było wg mnie super. Oni poszli po 2 chyba,a my siedziałyśmy do 5:30:) Potem jak poszłam do domu, to spałam do 18:11...
[quote="Mazzy"]Och Księżna... Dlaczego to mnie nie dziwi ? [/quote]
Bo jestem taka przewidywalna ; )
A jakie macie plany na ten rok? Ja wybieram się na narty :d
Wyjazd - http://narty-sylwester.pl...tries/show/1223
Byłem poważnie zaskoczony, że na Słowacji jest aż tak tanio ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum