Teraz jest okres ferii, niektórzy kończą, innym jeszcze został tydzień, jeszcze inni już od tygodnia śmigają do szkoły.
W związku z tym mam pytanie, czy te ferie minęły wam szybko/wolno? Dlaczego?
I pytanie odnośnie normalnych weekendów - jak je spędzacie i czy mijają wam zdecydowanie za szybko? A może wleką się, jak flaki z olejem?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja swoje ferie już kończę, od poniedziałku znów zapiernicz do szkoły. A najbliższe dwa tygodnie mam zawalone, że aż się boję.;c
Ferie minęły zdecydowanie za szybko, nie wiem nawet kiedy uciekło mi te dwa tygodnie, eh. Do tego przez większość czasu byłam chora i pod srogim okiem mojej mamy musiałam leżeć w łóżku. A weekendy też są za krótkie, nigdy nie umiem przez nie odpocząć. Najczęściej zaplanuje sobie multum pracy, że to zrobię, to i to, a jak przychodzi co do czego, to nic nie robię. ;p Ogólnie to ja nawet nie lubię tych weekendów, bo wtedy rodzice mają większe pole do popisu, aby się nade mną poznęcać.:)
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Ferii mam jeszcze tydzień. Dni od poniedziałku do piątku strasznie mi się wloką, za to weekendy uciekają... Jeśli chodzi wogóle o weekendy to mi uciekają zbyt szybko bo przez ostatni miesiąc w weekendy prawie wogóle nie ma mnie w domu: wyjazdy do rodziny, wybycie tu i tam, no i noce często u niego spędzane ..., no i czas leci wtedy zdecydowanie za szybko
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
a ja jeszcze tydzień do szkoły, apotem błogie lenistwo.
A weekendy ? Sobota : Rano (O 9) jade na tańce i wracam koło piatej. no i po sobocie. porobie jakies zadania powtórze cos i ide spac.
A niedziela. no cóz. Wstaje. kościółó. też myslenie o szkole. i koniec.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Ja jestem studentką i jako takich ferii nie posiadam, ale że egzaminy zaliczylam wcześniej to mam tydzień blogiego lenistwa. Mogę sobie odpocząć po tych męczarniach. Hmmm ale z czego pamietam to u mnie zawsze ferie kiedy sie kończyly to wtedy czlowiek wiedzial co ma robić. Do glowy przychodzily rózne pomysly i ferie sie rozkręcaly. Ale to już bylo za późno
A co do weekendów to mi akurat szybko mijają. Bo w piątek przyjeżdzam do domu a w niedziele to musze z powrotem jechać... Takie życie studenta. Zresztą ja i tak mam dobrze bo na każdy weekend jestem w domu a inni to dopiero po pól roku...
_________________ ..wszystko co niszczy omijaj z daleka nienawiść złość zabij nie zwlekaj...
Ferie? A co to !
Nie, nie mam od X lat,odkad szkolę skonczylam : )
Chociaz teraz mam wiecej wolnego , L4 od czasu do czasu.
To jak ferie :-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Moje ferie zawsze mijały zdecydowanie za szybko. Jeśli gdzieś jechałam, na jakieś zimowisko ze szkoły czy coś to już w ogóle mijały w zastraszającym tempie. Pamiętam, że na ferie zaaawsze sobie tyle planowałam, ze się pouczę, nadrobię to, czy tamto, przeczytam lekturę, a i tak z tego nic nie wychodziło bo wolałam siedzieć bezczynnie, albo spać do południa, a później było mnóstwo innych ciekawszych zajęć .
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum