Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 00:53 Zakładanie nogi na nogę
Zakładacie nogę na nogę? Lewą na prawą czy odwrotnie?
A może w ogóle nie zakładacie, bo nie lubicie tak siedzieć?
A co myślicie o mężczyznach, którzy tak siedzą?;>
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
A ja zakładam różnie. Raz prawa na lewą, a raz odwrotnie. To zależy od tego, jak siedzę i w którą stronę mam być zwrócona;p Ale generalnie wolę siedzieć po turecku;)
Co do facetów, to myślę, że to czasami wygląda niemęsko.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Gdy facet zaklada noge na noge, to jest to straaasznie nie męskie. Ja owszem, zakładam.Ale tylko prawą nogę na lewą.. inaczej nie umiem :P , tzn. umiem, ale zle mi sie tak siedzi i zaraz zmieniam :P
Poza tym czytałam kiedys bardzo fajną książke.. o gestach ludzkich , co one oznaczają, wyczytałam , ze w towarzystwie kobieta zakłada przewaznie nogę na nogę , kolenam w stronę osoby, którą jest zainteresowana,lub którą lubi,kocha etc...I robi to nieswiadomie. Faktycznie tak jest, sprawdziłam
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Pią 31 Sie, 2007 10:15, w całości zmieniany 1 raz
Zdarza mi się zakładać nogę na nogę, jednak zazwyczaj wygląda to tak, że kładę stopę na kolanie ( może wiecie o co chodzi ). W pociągu często jak jadę to mam tak założone nogi, a czy to komuś wadzi to jakoś mnie nie interesuje. To jest tak, jak ktoś mówi, że gość w różowym podkoszulku jest geyem. Nie sądzę, żeby to było niemęskie.
Zdarza mi się zakładać nogę na nogę, jednak zazwyczaj wygląda to tak, że kładę stopę na kolanie ( może wiecie o co chodzi ). W pociągu często jak jadę to mam tak założone nogi, a czy to komuś wadzi to jakoś mnie nie interesuje. To jest tak, jak ktoś mówi, że gość w różowym podkoszulku jest geyem. Nie sądzę, żeby to było niemęskie
Nie chodziło mi o zakładanie kostki/stopny na kolano, tylko o zakładanie nogi na noge jak to robią kobiety, to co Ty robisz czasami nie jest nie meskie, nie jest to tez zakładanie nogi na noge.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie chodziło mi o zakładanie kostki/stopny na kolano, tylko o zakładanie nogi na noge jak to robią kobiety, to co Ty robisz czasami nie jest nie meskie, nie jest to tez zakładanie nogi na noge.
Ale zdarza mi się też zakładać normalnie nogę na nogę jak kobiety i o tym mówiłem w kwestii, że jest to niemęskie.
Ja zakadam prawą na lewą, ale jak facet tak zakłada, to się zastanawiam jakiej on jest płci... Czy w 100 % jest factem... Ble.... zakładam prawą na lewą tak z przyzwyczajenia, bo tak mi wygodniej...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum