[quote="victory"]No i w tzw między czasie znalezc kochajacego, wiernego i czulego faceta[/quote]
takich nie ma ; )
trzeba ich sobie wychować;D
a moje cele?
nie mam celów. nie myślę o tym, bo i po co?
wiem tylko, że w przyszłości będę miała męża i trójkę dzieci, ale absolutnie do tego nie dążę, bo niby jak?;>
nie myślę o przyszłości, bo żyję teraźniejszością.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]nie myślę o przyszłości, bo żyję teraźniejszością.[/quote]
Myślenie za bardzo oddalające nas od teraźniejszości zabija obecne szczęście.
Nie mam wyznaczonych celów w życiu, chociaż nie mam jeden. Na pewno chcę być lekarzem - ginekologiem. Poza tym cieszę się tym co daje mi dziś, co mam teraz i staram się tego dobra/szczęścia nie utracić.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[quote="Laleczka"]Myślenie za bardzo oddalające nas od teraźniejszości zabija obecne szczęście. [/quote]
dlatego zwykle nie wiem, co będę robić na następny dzień - po prostu nie planuję;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
teraz to tylko zdać maturę i być z nim szczęśliwa.
I przestać się tak wszystkim przejmować. Reszta sama się ułoży.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Chciałabym pójść do liceum, i się dobrze wyuczyć. Zdać maturę i pójść na studia:) praca ? chciałam być prawnikiem, notariuszem ...albo psycholog : ] hehe, głupio to brzmi xD a tak to nie:)
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
zyciowe cele ? a co to takiego. Juz dawno o tym zaponialem.. Proste, chcialbym miec fajna zone, dobra prace i poco wiecej. Ciezko z realizacja tego, bo na razie wszystko idzie w ta druga strone. W sumie i tak 2012 - koniec swiata, czekam i czekam..
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum