Wysłany: Sro 24 Wrz, 2008 21:18 Jasnowidzenie ? 6 zmysł co to jest ?? pomocyy !!
Witam mam 18 lat opowiem wam co mi się przytrafiło na wakacjach otóż byłem u koleżanek i graliśmy sobie w karty po godzinnej grze z nudów wziołem te 24 karty zamknąłem oczy potasowałem i jednym ruchem z zamkniętymi oczyma rozsunęłem karty po stole dziewczyny się patrzyły wysunęłem jedną z kart cały czas miałem zamkniętę oczy powiedziałem to będzie AS otwieram oczy podnoszę karte do góry AS ! Dziewczyny klaszczą o brawo trafiłeś ! więc znowu powtórzyłem te same czynnośći zebrałem karty potasowałem oczywiście cały czas zamknięte oczy rozsunołem po stole wysunęłem jedną mówię 9 patrzę faktycznie 9 ! dziewczyny już z krzykiem znowu zgadł > Ponownie uczyniłem te same czynności powiedziałem tym razem Dama i wylosowałem damę dziewczyny w krzyk jak ty to zrobiłeś czułem się dziwnie sam nie wiedziałem co się dzieję serce waliło mi jak ogłupiałe czułem się jakoś nieswojo jakby coś we mnie siedziało znowu zrobiłem te same czynności już 4 raz powiedziałem Król i wylosowałem króla dziewczyny już miały zblednięte twarze .. :\ piąty raz znowu zgadłem dziewczyny już zaczęły się mnie bać po 6 razie koleżanka powiedziała że jeżeli znowu to zrobie to uderzy mnie czymś ... wiedziałem że trzeba zastopować bałem się co może się dalej stać. Jak to wyjaśnicie ? rozumie 2 razy można zgadnąc ale 6 ? czy to już zgadywanie powiem że przy tym czułem się bardzo dziwnie serce waliło mi jak ogłupiałe a przed zamkniętymi oczyma widziałem jaką kartę mam pod ręką w danej chwili !!!!!! o co tutaj chodzi czy to jakieś przeczucia.? A i jeszcze jedno chodzi o mój słuch słyszę powtarzam słyszę jak na przykład ktoś za moją głową porusza ręką czasami koledzy robią tak dla żartów jak się zakradna albo coś ja po prostu to słyszę jak za mną coś się porusza , kolejny przypadek idę z koleżanką w nocy ciemno (mieszkam na wsi) była 1 w nocy no i szliśmy odprowadzic kumpla za płotem stał wilczur który nas usłyszał i zaczął szczekać w drodze powrotnej z koleżanką zkradaliśmy się nic nie mówiąc żeby tylko nas wilk nie usłyszał i ni z tąd ni z owąd wiedziłem że nas usłyszał i czułem to że się do nas zbliża ( a było kompletnie ciemno ) pies zaczął szczekać a koleżanka z ka wiedziałes że on nas zauważył aja nie wiedziałem co powiedzieć powiedzcie mi o co tutaj chodzi ?? :O
Mógłbyś używać przecinków i innych znaków interpunkcyjnych?
Co do tych kart to Mój Misiek zna identyczna sztuczkę; ).
No fakt, są ludzie którzy mają taki dar, np. przepowiadanie;p. Mi wiele rzeczy się wyśni, albo sama 'wymyślę' i jakoś się tym nie przejmuje za bardzo. Ciesz się, że masz jakieś tam skłonności paranormalne;p.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
ale to nie była żadna sztuczka !! , sorry za znaki interpunkcyjne ale pisałem tego posta szybko i nie zwracałem uwagi na przecinki bądź kropki. :P a jeśli zna tą sztuczkę to możesz mi powiedzieć jak to zrobić ?? napisz na GG chętnie poczytam Zobaczymy....
A tam, cieszyć się tylko:).
Mi sie zdarzają niby urojenia, np. kiedyś rozmawiałam z jakimś facetem i do tej pory mam wątpliwości czy był prawdziwy.
No ale dużo wtedy leków brałam, więc może to przez to.
Poza tym często mam przeczucie, że sie coś stanie, jakiś wypadek itp:).
Z kartami mi nie wychodzi;p.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
kiedys przepowiedzialem opady deszcz:)
zdanie "A nie mówiłem" wypowiadam z 5 razy na miesiąc i inne takie tam cuda i co mam gdzieś. Aha a w teście jakimś co kiedyś malinka mi pokazała miałem 82% że kieruje się intuicją i to się sprawdza. I co mam 6 zmysł?
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
[quote="BonuSS"]kiedys przepowiedzialem opady deszcz:)
zdanie "A nie mówiłem" wypowiadam z 5 razy na miesiąc i inne takie tam cuda i co mam gdzieś. Aha a w teście jakimś co kiedyś malinka mi pokazała miałem 82% że kieruje się intuicją i to się sprawdza. I co mam 6 zmysł?[/quote]
No, jesteś Bogiem
Prosze Cie.
Nie wierze w takie brednie, eee.... 6 zmysł,bo wyvciagnal 6 rzy tą sama kartę, albo wiedzialm, ze pies wyskoczy i zauwazy, jak bys mial troche oleju w glowie, to bys wiedzial, ze pies ZAWSZE, ZAWSZE, wyczuje, czy ktos idzie, czy nie, niezaleznie od tego,czy idziesz cicho czy cholera wie jak.
Co do czucia reki, no podmuchy zawsze sie czuje.LOL. 6 zmysl, dobre , dobre.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
karta 24 kart.. zgaduejsz czy as czy nie, toz to duze prawdopodobienstwo jest .. masz 24 karty 4x9 4x10 4x dupek 4x dama 4x król 4x as 2x dżok .. 4/24 do potęgi 6, jak 6 razy z rzedu Ci sie udało= 1/46656 .. poprostu byłes tym 46656 przypadkiem ktoremu sie to udało
ja wierzę w szóstego. On tłumaczy nasze podejmowane decyzje, nasze miłości, powodzenia i chyba nawet radość. bonuss, może bogiem nie jesteś ale macie chyba wiele wspólnego.
_________________ fałszem karmisz kobieto bez skrupułu
fałszem się dławisz
no wyobraź sobie że mam takie piśmienne zboczenie i w sposób maniakalny nadużywam małych liter ale ok ok. Bonus. widzisz? zrobiłam to;) ale nie przyzwyczajaj się.
to nie była ironia.
_________________ fałszem karmisz kobieto bez skrupułu
fałszem się dławisz
[quote="bieliniec1989"]powiedzcie mi o co tutaj chodzi ?? :O[/quote]
Jesteś zaj***sty...Ty też jesteś Bogiem tylko uświadom to sobie czy jak to tam leciało.
Normalnie ja też jestem jasnowidz, przewiduje, że dostanę laczka z sprawdzianu i co? nosz ku*wa laczek
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum