No wiesz niektórzy uważają, że kara za grzechy, nawet jak to spotka małe dziecko. Muszę wam powiedzieć, że mnie chyba coś takiego spotkało jak byłam mała...
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
powaga? Ja mam czasami takie uczucie że żołądek mi sie pali...
To chyba co innego.
Jak miałam kilka miesięcy to mama jak mnie rano przewijała zobaczyła że na wewnętrznej stronie uda moja skóra jest zwęglona. Uratowało mnie najprwadopodobniej to, iż się zsikałam w nocy. Do tej pory mam bliznę, teraz mam już ją mniejszą ale kiedyś można było w nią włożyć paznokeć.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Muszę wam powiedzieć, że mnie chyba coś takiego spotkało jak byłam mała...
Że jak? Jak Cię to mogło spotkać, skoro ludzie palą się całkowicie, zostawiając czasem po sobie tylko nogi?
Czytałam gdzieś, że przez taki samozapłon spala się tylko człowiek, a wszystko wokół zostaje nietknięte. Do tej pory przeżył to chyba jeden człowiek.
Nie jestem pewna, nie interesuję się tym zbytnio.
Był kiedyś o tym jakiś program w tv, ale to kilka lat temu. Nie pamiętam dokładnie. Wiem tylko, że był o kobiecie, która się właśnie spaliła żywcem.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Cóż, w naszym ciele jest jeszcze wiele mechanizmów i rekacji, których nie opisze najgrubszy podręcznik do biochemii czy fizjologii, bo po prostu nikt się nimi jeszcze nie zajął.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
Czytałam o tym w jakiejś książce, kara za grzechy to raczej nie jest, bo była tam opisana nawet historia zakonnicy, która spłonęła żywczem.
Cóż... Nie mam pojęcia skąd się to bierze.
Ale jestem bardzo ciekawa.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum